Image default
Média és szórakozás Zene, filmzene

ÚJ TÉVÉS CSATORNA – Indul a Zenebutik!

Elindítja zenecsatornáját a TV2 a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján. A zenerajongók a legnagyobb klasszikusok és a legfrissebb listavezetők közül válogathatnak, Fresh Andi és Jabin Peti kalauzolásával.

ÚJ TÉVÉS CSATORNA - Indul a Zenebutik!

Augusztus 15-én startol a Zenebutik, a TV2 Csoport zenecsatornája. A klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot.

A koncepciót úgy alakították ki, hogy minél szélesebb korosztályt és zenei stílus iránt érdeklő nézőt meg tudjon szólítani. Az arculat a zenéhez köthető ikonikus motívumokra épít, mint a hangjegy, a lemezjátszó vagy a hang terjedését jelölő koncentrikus körök. A limezöld és türkiz friss színvilága, valamint a gazdagon animált logó méltó egy új zenecsatornához, amely izgalmas programkínálata mellett látványos vizualitásával is új élményekkel gazdagítja a nézőket.

ÚJ TÉVÉS CSATORNA - Indul a Zenebutik!
Andi és Peti a Zenebutik kalauzai Kép TV2

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. együttműködés eredményeként még idén 3 új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. Augusztusban az Izaura TV indulását a Zenebutik csatorna követi.

 

Hasonló hírek

A megújuló M1-en hírolvasók helyett – Akkor. Amikor. – Németh Balázs – Videó

info

Megsemmisült a rockzene archívuma – százmillió dollárra perlik a Universalt

Géza

Visszatér a közmédiába Nagy Katalin

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------