Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Új pszichoaktív anyaggal kereskdett, elfogták a rendőrök (+videó)
Rendőrség

Új pszichoaktív anyaggal kereskdett, elfogták a rendőrök (+videó)

Hirdetés

Két férfit fogtak el Szolnokon a rendőrök, akiknél több fajtájú, új pszichoaktív anyagot találtak. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjai 2017. szeptember 6-án 14 órakor Szolnok belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és az abban utazókat. A jármű átvizsgálásakor előkerült két gyorszáras –egyenként 100 grammos – tasak, benne különböző kábítószergyanús anyagokkal.

A rendőrök J. László szolnoki lakost elfogták és előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – az elsődleges szakértői vélemények alapján – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai még ugyanezen a napon házkutatást tartottak egy szolnoki családi házban, ahol több kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök lefoglaltak több mint kétszáz darab zöld színű kapszulát, három darab zöld színű, ismeretlen növényi gumót, fehér kristályos anyagot és több százezer forintnyi készpénzt.

A nyomozók megállapították, hogy a házban lakó T. János új pszichoaktív anyagot értékesített Szolnok város területén. A rendőrök elfogták és új pszichoaktív anyaggal való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves férfit.

Forrás, videó és képek: police.hu

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: