Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül

Az ígéretek szerint nemzetközi szinten is kulcsszereplő lesz a veszélyes kórokozók elleni harcban.

Az új, 12 milliárd forintból épülő Nemzeti Biztonsági Laborról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere számolt be a Facebookon. Elmondta: a létesítmény többek között a koronavírus, a madárinfluenza vírus vagy éppen a krími-kongói vérzéses láz vírus elleni új vakcinák vizsgálatában, immunológiai kutatásokban és a kórlefolyás tanulmányozásában is kulcsfontosságú szereplő lesz.

A koronavírus-járvány okán felértékelődött a járványügyi biztonság szerepe a világban, ezért hazánkban és Közép-Európában is egyedülálló, laboratóriuma biztosítja majd a legkorszerűbb körülményeket – fejtette ki a tárcavezető.

A most épülő új komplexum amellett, hogy Magyarország járványügyi biztonságának megőrzését és fejlesztését szolgálja, garantálja a gyors reagálás lehetőségét a veszélyhelyzetek és rendkívüli események esetén is – zárta bejelentését Kásler Miklós.

Nyitókép: Facebook/Kásler Miklós

infostart

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

“Azzal fenyegettek meg, hogy a macskámat felhúzzák a kerítésre” – Így zsarolta meg Popovics Juditot a DK

Mazsi

Nyertünk! Megérte a harc! A Hirmagazin.eu online média köszöni minden olvasójának a lelkes odafigyelést, biztatást, együttműködést!

Géza

Ötszáz háztartás éves energiaigényét fedezi az új nagykanizsai napelempark

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------