Hirmagazin.eu
Főoldal » Új nagytulajdonosa van a Magyar Telekomnak
Gazdaság

Új nagytulajdonosa van a Magyar Telekomnak

Egy amerikai befektetési tanácsadó lépte át az 5 százalékos küszöböt a Magyar Telekomnál.

Kép: Mobil News

A Brandes Investment Partners a szavazati jogok több mint 5 százalékát birtokolja a Magyar Telekomban, közölte még április 5-én az amerikai befektető a Magyar Telekommal.

A tranzakció előtt csak egy olyan tulajdonosa volt a Magyar Telekomnak, amelynek a tulajdoni hányada meghaladta az 5 százalékos küszöbértéket, ez pedig 59,21 százalékos tulajdoni hányaddal a Deutsche Telekom Europe B.V..

A Deutsche Telekom Europe B.V. 100%-os tulajdonosa a Deutsche Telekom Europe Holding B.V., amelynek 100%-os Tulajdonosa a Deutsche Telekom Europe Holding GmbH (korábbi nevén T-Mobile Global Holding Nr. 2 GmbH), amelynek 100%-os tulajdonosa a Deutsche Telekom AG, így a Deutsche Telekom AG a Magyar Telekom Nyrt.-ben 59,21%-os közvetett tulajdonosi részesedéssel, illetve szavazati joggal rendelkezik.

Deutsche Telekom

A Brandes Investment Partners egy 1974-ben, Kaliforniában alapított globális befektetési tanácsadócég, amely intézményi ügyfeleknek és magánszemélyeknek is végez eszközkezelést. Tavaly június 30-i állapot szerint a vállalat közel 30 milliárd dollárnyi eszközt kezelt. A társaság világszerte több mint 290 ezer alkalmazottat foglalkoztat, és vannak irodái Dublinban, Milwaukeeban, Szingapúrban és Torontóban is.

Hasonló hírek

Kakukkfióka az adóbevallásban

Géza

Kétmilliárd forintot kapnak a károsult önkormányzatok a Buda-Cash-ügyben

info

Tovább nőttek a nyugdíjak – videó + (kapcsolódó): Nyugdíjak utalása 2020 – Mikor utalják a nyugdíjat 2020-ban?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!