Főoldal » Új miniszteri poszt az ATO-ügyek koordinálására
Külföld

Új miniszteri poszt az ATO-ügyek koordinálására

A terrorellenes hadműveleti (Anti Terrorism Officer, ATO) feladatokat koordináló tárca nélküli miniszteri poszt létrehozását javasolta a miniszterelnök.

Új miniszteri poszt az ATO-ügyek koordinálására

„Alkotmányos jogom, hogy két tárca nélküli minisztert delegáljak a kormányba” – mondta Arszenyij Jacenyuk. Elmondása szerint az elmúlt időszakban rengeteg panaszlevelet kapott az ATO-ban szolgált katonák szociális nehézségeiről.

„Azért fordulok a parlamenthez, a védelmi és a belügyminiszterhez és a társadalmi szervezetekhez, hogy tegyenek javaslatot arra kit találnak alkalmasnak tárca nélküli miniszteri poszt betöltésére” – fogalmazott Jacenyuk.

„Ez egy politikai tisztség. Az új miniszter felhatalmazást kap majd arra, hogy koordinálja a Védelmi Minisztérium, a Belügyminisztérium, az Egészségügyi Minisztérium, a Régióügyi Minisztérium és a Szociális Minisztérium munkáját” – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Forrás: karpathir

Hasonló hírek

Irán megkezdi urándúsító kapacitásának növelését

Géza

Erősíti az Iszlám Állam elleni fellépést az USA

Edit

Akár az állásából is elbocsáthatják, mert kiállt a magyarság mellett! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------