Hirmagazin.eu
Főoldal » Új, kapucnis őrület hódít a párok közt a Twitteren
Bulvár

Új, kapucnis őrület hódít a párok közt a Twitteren

Úgy tűnik, egyre többen követik Josh és Madison Lovell példáját, akik kapucnis felsőjük összekötésével teszik szorosabbá kapcsolatukat.

Josh haditengerész, és ennek keretében 8 hónapra Hawaiira sorozták be. Távozása előtt készítette róluk Allu, Madi húga a képet:

“Mit csinál a testvérem és a férje?” – kérdezi Allu a kép alatt, aki akkor sem értette, mi történik testvérével és a férjével. Minthogy Madi blokkolta a profiljáról Allut, ezért nem is láthatta, hogy Twitteren hódít az új szokásuk.

“Megkértem őt, hogy tegye láthatóvá a képet, majd mégis visszakoztam. Számomra ez a fotó szent.” – fejtette ki a továbbiakat Madi.

Csakhogy 1 óra múlva már 10.000 megosztásnál járt a kép, ezen felül pedig rengetegen kölcsön is vették a fotót saját oldaluk reklámozására.

“Valószínűleg mi vagyunk a legfurcsább pár” – tette hozzá Madi, aki elmondta azt is, hogy saját ötlet volt a kép, és egy barát segítségével készült, aki már látott hasonlót.

Azonban a fotó alatti kommenteket végignézve látható, hogy már sokaknak eszébe jutott ez a rítus:

Lehetséges, hogy ezt gyakrabban is csinálják az emberek? A fotókból úgy tűnik, elég sokan hódolnak a kapucniösszehúzás összetartó erejének:

Azon felül, hogy rengetegen hódolnak a “struccolásnak” önmagában, Madi és Josh posztja alatt méltatják az igaz szerelmet a legtöbben.

“Csak bolondozunk, viccelődünk és az idő 96%-ban röhögünk magunkon”

– mondta el végezetül Madi, aki szerint egyáltalán nem ciki struccolni a férjével.

forrás: Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

Vállalkozást indított és félmillió dollárt keresett a kamaszlány

Mazsi

Cápák közé csobbant a szexi magyar szupermodell

info

Alkohollal őrzi egészségét Koós János

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------