Image default
Bulvár

Új, kapucnis őrület hódít a párok közt a Twitteren

Úgy tűnik, egyre többen követik Josh és Madison Lovell példáját, akik kapucnis felsőjük összekötésével teszik szorosabbá kapcsolatukat.

Josh haditengerész, és ennek keretében 8 hónapra Hawaiira sorozták be. Távozása előtt készítette róluk Allu, Madi húga a képet:

“Mit csinál a testvérem és a férje?” – kérdezi Allu a kép alatt, aki akkor sem értette, mi történik testvérével és a férjével. Minthogy Madi blokkolta a profiljáról Allut, ezért nem is láthatta, hogy Twitteren hódít az új szokásuk.

“Megkértem őt, hogy tegye láthatóvá a képet, majd mégis visszakoztam. Számomra ez a fotó szent.” – fejtette ki a továbbiakat Madi.

Csakhogy 1 óra múlva már 10.000 megosztásnál járt a kép, ezen felül pedig rengetegen kölcsön is vették a fotót saját oldaluk reklámozására.

“Valószínűleg mi vagyunk a legfurcsább pár” – tette hozzá Madi, aki elmondta azt is, hogy saját ötlet volt a kép, és egy barát segítségével készült, aki már látott hasonlót.

Azonban a fotó alatti kommenteket végignézve látható, hogy már sokaknak eszébe jutott ez a rítus:

Lehetséges, hogy ezt gyakrabban is csinálják az emberek? A fotókból úgy tűnik, elég sokan hódolnak a kapucniösszehúzás összetartó erejének:

Azon felül, hogy rengetegen hódolnak a “struccolásnak” önmagában, Madi és Josh posztja alatt méltatják az igaz szerelmet a legtöbben.

“Csak bolondozunk, viccelődünk és az idő 96%-ban röhögünk magunkon”

– mondta el végezetül Madi, aki szerint egyáltalán nem ciki struccolni a férjével.

forrás: Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

Dolhai Attila családi örömökről és tragédiáról mesélt (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Szívet tépő tragédia: a gyermekét veszítette el a magyar műsorvezetőnő, ezekkel a sorokkal emlékszik rá

Géza

Tvrtko nekimegy Trianonnak! – VIDEÓ

Mazsi