Hirmagazin.eu
Főoldal » Új kapcsolatot kap Győr az 1-es főúthoz
Gazdaság

Új kapcsolatot kap Győr az 1-es főúthoz

A Strabag fejlesztése során többek között 588 méter utat is építenek.

Kép: bkk

Fél kilométernyi út építésével és egy közlekedési híd bővítésével kapcsolják új csomóponton össze Győrt az 1-es főúttal, amelyet 2×2 sávosra bővítenek egy szintén mintegy fél kilométeres szakaszon – derül ki a közbeszerzési adatokból. A 657 millió forintos projektet a Strabag Általános Építő Kft. kivitelezi.

Hidat is építenek

A munkálatok során kialakítanak egy 588 méter hosszú, 10,5 méteres koronaszélességű új bekötőutat. Emellett az 1-es főút 2×1 sávjához 554 méteren még egy új sávot építenek a most elkészülő szakasz csatlakozásánál az útvonal 128 km + 408-as pontján. Itt a forgalmat közlekedési lámpákkal fogják irányítani.

A fejlesztés során ezen felül az olajgyári iparvágány feletti hidat részben visszabontják és a jelenleg 12 méteres átkelőt 27,2 méter hosszúra szélesítik. Az új hídfőszakaszokat cölöpalapozással látják el.

Könnyebben közlekedhetnek a munkavállalók

A bekötőút közvetlen és gyors kapcsolatot teremt a Bécset Budapesttel összekötő 1-es főútvonal és a Szlovákia irányába haladó 14. számú főút között. A beruházás emellett elősegíti a városon belüli közlekedést is, így a munkaerő mobilitását is növeli Újváros, Révfalu és Sziget városrészek között. Emellett a Széchenyi István Egyetem épületeit, illetve a Radnóti úti Sportkomplexumot is könnyebben lehet majd elérni a beruházás lezárultával.

Forrás és képek: magyarepitok.hu

Hasonló hírek

Elindult a Nemzeti Múzaumot övező park teljes rekonstrukciója – nyárra megújul a Múzeumkert

Géza

Hatmilliárdos áfacsalás – Nagyhalakat kapcsolt le a NAV

Géza

A héten másodjára drágult a benzin, aztán hol van még vasárnap éjfél…

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------