Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Új hírek a budapesti ámokfutóról, aki zaklatja és veri a nőket!

Egy ámokfutó zaklatja a járókelőket, elsősorban a nőket Budapesten. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoportban közzétett képek és a poszt alá érkezett kommentek szerint a férfi rendszeresen zaklat, szóban inzultál, és gyakran bántalmaz ártatlan járókelőket.

A poszt szerint legutóbb a Múzeum kertben ment oda két nőhöz, és hiába kérték többször is, nem tágított, a nőket szexuális aktusra szólította fel, majd az elutasításra gyalázni kezdte őket és a halálukat kívánva kereszteket vetett. Az esetről videó is készült.

Egy héttel korábban a szentendrei HÉV-en egy nőt bántalmazott is, de a kommentek szerint rendszeresen tűnik fel könyveket árulva, majd szóban inzultálva, és a visszautasításokra mindig agresszívan reagál. Többen is azt írták, hogy a férfi szentendrei.

A verés miatt az áldozat a rendőrséghez fordult, ahol azt mondták neki, hogy ha két hónapig nem találják meg, akkor felfüggesztik az ügyet. A megvert nő azokat keresi, akik találkoztak a férfival, és esetleg bántalmazást is kénytelenek voltak elszenvedni.

Frissítés: Megkeresésünkre a BRFK közölte:

„A férfi ellen a BRFK I. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök 2019. augusztus 11-én gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az I. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást. Tájékoztatjuk továbbá, hogy ezen felül a rendőrség több olyan bejelentést vizsgál, melynek elkövetésével a bejegyzésben szereplő férfi hozható összefüggésbe.”

index

Hasonló hírek

Gránátot találtak Zuglóban

info

Hat embert kellett kimenteni a Drávából

Géza

Halálos baleset történt ma hajnalban Kazincbarcika és Múcsony között

Géza