Hirmagazin.eu
Főoldal » Új hírek a budapesti ámokfutóról, aki zaklatja és veri a nőket!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Új hírek a budapesti ámokfutóról, aki zaklatja és veri a nőket!

Egy ámokfutó zaklatja a járókelőket, elsősorban a nőket Budapesten. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoportban közzétett képek és a poszt alá érkezett kommentek szerint a férfi rendszeresen zaklat, szóban inzultál, és gyakran bántalmaz ártatlan járókelőket.

A poszt szerint legutóbb a Múzeum kertben ment oda két nőhöz, és hiába kérték többször is, nem tágított, a nőket szexuális aktusra szólította fel, majd az elutasításra gyalázni kezdte őket és a halálukat kívánva kereszteket vetett. Az esetről videó is készült.

Egy héttel korábban a szentendrei HÉV-en egy nőt bántalmazott is, de a kommentek szerint rendszeresen tűnik fel könyveket árulva, majd szóban inzultálva, és a visszautasításokra mindig agresszívan reagál. Többen is azt írták, hogy a férfi szentendrei.

A verés miatt az áldozat a rendőrséghez fordult, ahol azt mondták neki, hogy ha két hónapig nem találják meg, akkor felfüggesztik az ügyet. A megvert nő azokat keresi, akik találkoztak a férfival, és esetleg bántalmazást is kénytelenek voltak elszenvedni.

Frissítés: Megkeresésünkre a BRFK közölte:

„A férfi ellen a BRFK I. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök 2019. augusztus 11-én gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az I. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást. Tájékoztatjuk továbbá, hogy ezen felül a rendőrség több olyan bejelentést vizsgál, melynek elkövetésével a bejegyzésben szereplő férfi hozható összefüggésbe.”

index

Hasonló hírek

Halálos baleset Diósdon

Géza

Ez a harci kutya ölt Nádasladányban

Edit

Betonvas fúrta át a budapesti munkás nyakát – fotók

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------