Hirmagazin.eu
Főoldal » Új határvadász komplexum Pécsen (A cikk videót tartalmaz)
Gazdaság

Új határvadász komplexum Pécsen (A cikk videót tartalmaz)

Az objektum korszerű elhelyezési körülményeket biztosít a határon szolgálatot teljesítő rendőröknek. (2018. 10. 03., sze – 12:28, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Kuczik János Zoltán r. dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2018. október 3-án adta át a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Pécsi Határvadász Bevetési Osztály, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Pécsi Bűnüldözési Osztály elhelyezésére szolgáló új épületegyüttest.

A Málomi úton lévő objektum két új és két, 2012-ben felújított épületből áll. Az 5520 m² hasznos alapterületű két új épület 5, 7 milliárd forint keretösszegből valósult meg.

Az épületegyüttes a határvadász bevetési osztály szolgálati helyiségeinek, irodáinak, kiszolgáló helyiségeinek és egy kondicionálóteremnek a XXI. század elvárásainak megfelelő módon biztosít helyet.

A határvadászok lakhatási problémájára megoldást jelentő épületrészben három szinten, összesen 74, egyenként két fő elhelyezésére szolgáló lakóegység található, amelyek közül kettő mozgásában korlátozott személy elhelyezését is lehetővé teszi.

A bűnüldözési osztály részére átadott épületrészben – egyebek mellett – olyan kihallgatószobát is kialakítottak, amely az új büntetőeljárásról szóló törvény előírásaira figyelemmel távmeghallgató helyiségként is használható.

A határvadászok elhelyezésére szolgáló további beruházások – Budapesten és további hat vidéki városban – folyamatban vannak, kivitelezésük az ütemterveknek megfelelően történik.

További képek:

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Drágult a taxizás Budapesten

Géza

Így lehet biztonságos és kevésbé drága az iskolakezdés

Géza

Alkalmazottak fiktív munkaerő-kölcsönző cégeken keresztül

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------