Image default
Bulvár

Ügyvédje szerint Prince tiszta, egészséges életet élt

forrás: MTI

Prince múlt csütörtökön hunyt el Minnesota külvárosában, Chanhassenben álló Paisley Park stúdiójában, amely egyúttal otthona is volt. Az 57 éves sztár halálának okát az első halottkémi szemle és boncolás nem tudta megállapítani, a vizsgálat teljes lezárása azonban még hetekbe telhet. A rendőrség szerint esetleges öngyilkosságnak nincs jele.

Ügyvédje szerint Prince tiszta, egészséges életet élt
New Yorkban, 2010. október 14-én készült felvétel a “kreatív ikon”-ról MTI/EPA/Andrew Gombert)

L. Londell McMillan ügyvéd, aki 25 éve ismerte az énekest, és egy időben menedzsere is volt, az AP hírügynökségnek adott interjújában hétfő este elmondta: a Prince halálát megelőző vasárnap még beszélt a sztárral. Azt követően hívta fel telefonon, hogy megtudta, az Atlantából hazatérő Prince magánrepülőjének váratlanul le kellett szállnia, mert az énekes olyan rosszul volt, hogy sürgősen kórházba kellett szállítani. “Azt mondta, hogy teljesen rendben van, és hamarosan ismét felhív” – idézte fel McMillan.

A TMZ celebportál meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a sztár halála után azt közölte, hogy Prince gépének azért kellett sürgősen landolnia április 15-én Moline repülőterén, mert az énekest drogtúladagolás miatt kellett kezelni. Prince korábban betegségre hivatkozva elhalasztotta atlantai koncertjeit, de végül április 14-én fellépett a városban.
McMillan a TMZ állításaival kapcsolatban azt mondta: meglehet, hogy a sztárnak fájdalmai voltak, esetleg időről időre gyógyszereket is bevehetett, de “nem használt semmilyen drogot, ami aggodalomra adhatott volna okot”. Az ügyvéd hangsúlyozta: Prince vegetáriánus volt, és köztudottan tiszta volt az életstílusa.

McMillan azt is elmondta: Prince remekül volt, csodás volt az élete, és élvezte is ezt az életet, sok örömöt talált benne.
Az ügyvéd felidézte, hogy Prince-nek köszönhette a karrierjét. Ő volt a menedzsere abban az időben, amikor a sztár lemezkiadójával, a Warner Bros. Recordsszal vívta csatáit.

 

Hasonló hírek

Képek, amelyek minden maximalista lelkét megnyugtatják

info

Ilyen elképesztő luxusban él Csősz Bogi, milliárdos férjével – Fotók

Mazsi

Kiderült, mitől retteg Hujber Ferenc volt felesége

Mazsi