Hirmagazin.eu
Főoldal » … “Úgy tűnik, egyre kevesebben bírják már elviselni a Jobbikot Gyurcsány Ferenchez közelítő Jakab Péter pártelnök terrorját.”..
Belföldi hírek

… “Úgy tűnik, egyre kevesebben bírják már elviselni a Jobbikot Gyurcsány Ferenchez közelítő Jakab Péter pártelnök terrorját.”..

Felmondtak Varga-Dammnak, cserébe mindenki kilépett a veszprémi Jobbikból

Kovács Rajmund, a Jobbik Magyarországért Mozgalom veszprémi alapszervezetének elnöke (Fotó: MTI/ Nagy Lajos)

Társaival együtt kilép a Jobbikból a veszprémi csoport elnöke, továbbá megszűnik a helyi alapszervezet – olvasható az Origo oldán.

Kovács Rajmund és a veszprémi alapszervezet azután döntött így, hogy a pártvezetés kizárta Varga-Damm Andreát a szervezetből.

Úgy tűnik, egyre kevesebben bírják már elviselni a Jobbikot Gyurcsány Ferenchez közelítő Jakab Péter pártelnök terrorját.

Miután a Jobbik vezetése kizárta Varga-Damm Andreát a pártból, tiltakozásképpen a hozzá közel álló veszprémi csoport bejelentette a megszűnését.

Kovács Rajmund önkormányzati képviselő, az alapszervezet elnöke arról tájékoztatta az Origót, hogy vasárnap lemond valamennyi, a Jobbikban betöltött tisztségéről.

A veszprémi alapszervezet tagjainak jelentős része már kilépett a pártból, amivel a csoport létszáma tíz fő alá csökkent, így a párt alapszabályának értelmében az alapszervezet megszűnt.

Hiradó, Origo

Hasonló hírek

Ne várj 72 órát! Az ORFK figyelemfelkeltő írása, a gyermekeink védelmében – videó

Géza

Nem lehet minden terrorcselekményt meghiúsítani – mondta Georg Spöttle

Edit

Havi 140 ezer forintba kerül egy menekült Magyarországnak

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------