Hirmagazin.eu
Technika, kommunikáció

Úgy néz ki, idén már elkapkodják a Samsung hajlítható telefonjait..

Több mint két év telt el azóta, hogy a Samsung bemutatta első összehajtható telefonját. Az eszköz messze nem volt tökéletes, azonban a gyártó azóta annyit javított a kapcsolódó technológiákon, hogy az idei modellek igen keresettek lettek.

Még több hír a Google, kommunikáció és kibernetika területeiről!

Óriási kockázatot vállalat a Samsung azzal, hogy kihagyta idén az aktuális Galaxy Note modellt, és inkább hajtható telefonjaira (Galaxy Z Fold3 és Z Flip3) koncentrált. Megannyi jellemzőt javított a készülékeken, és már a legelső tesztek is jelezték, ezt sikeresen tette.

A felhasználók pedig mindig is hálásak a fejlesztésekért (különösen, ha még az eszköz ára sem lesz magasabb az elődökénél), amit az is mutat, hogy hiába volt közben egy iPhone 13 bejelentés is, az mit sem rontott e Samsung telefonok iránti érdeklődésen, legalábbis a gyártó számára nagyon is kedves hazai piacon, Dél-Koreában.

The Korea Herald iparági tisztviselőket idéz, akik szerint a két modell összesített értékesítése mindössze egy hónappal a szállítás megkezdése után átlépte az egymillió darabot, ami igencsak figyelemre méltó teljesítmény. Ez az értékesítési ütem hasonló a galaxy Note10-éhez és a Galaxy S8-éhoz, amelyek a leggyorsabban érték el az egymilliós eladási mérföldet Dél-Koreában.

© Phone Arena

Persze már az előjelek is kedvezőek voltak – mutat rá a Phone Arena –, hiszen már az első egyhetes foglalási időszakban 920 ezer előrendelést regisztráltak a két készülékre, és 270 ezret aktiváltak a korai aktiválás első napján, ami új rekordot jelent a Galaxy eszközök történetében. A két hajtható modell közül egyébként a Galaxy Z Flip3 bizonyult népszerűbbnek a szülőföldjén, ami érthető, ha kedvezőbb árára és praktikus kialakítására gondolunk. Hogy összefüggéseiben nézzük az egymilliós eladást, érdemes felidézni, hogy tavaly összességében 2,8 millió hajtható telefont értékesítettek globálisan (ebből 2 millió Samsug márkájú volt).

Még több hír a Google, kommunikáció és kibernetika területeiről!

A siker feltehetően nem fog csak Dél-Koreára korlátozódni, ugyanis az egyesült Államokból, Indiából és az Egyesült Királyságból érkezett korai jelzések is nagy érdeklődésről számoltak be.

hvg

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Űrtechnológia kerül most fejlesztett mobilokba

info

Elképesztő! Itt a jövőbeli android-technológia! Hamarosan keresheted a boltokban! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

NAV-tájékoztatás: Hivatalikapu- és cégkapuhiba

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------