Hirmagazin.eu
Főoldal » Ufót filmezhettek le Zalacsánynál :O
Tudástár - minden érdekesség

Ufót filmezhettek le Zalacsánynál :O

Szabad szemmel nem látható, rendkívül gyors mozgású fehér jelenséget filmezett le drónjával Farkas Attila.

A férfi a cikázó pontokat otthon, a drónfelvételek átnézése közben vette észre, és szerinte biztosan nem emberi kéz alkotta szerkezetről van szó – írja a Bors.

“Olyan sebességet, mozgást és fényt produkál, amit nehéz megmagyarázni. 2014 óta vagy ezer repülésem volt, de hasonlót sem láttam. Egy snittben egy másodperc alatt nyolc ilyen valami húzott el. Libabőrös lettem” mondta Attila, aki a jelenséget többször is rögzítette. Először május 17-én Zalacsányban, majd Felsőpáhokon, Vonyarcvashegyen és Keszthelyen is. Attila nappal, kora este és sötétben is felküldte drónját, hogy biztos legyen benne, nem technikai hibáról vagy optikai csalódásról van szó. A hirtelen irányt váltó kis fények azonban annyira gyorsak, hogy rendkívül le kell lassítani a lejátszást, hogy észrevehetők legyenek. Egy kilencszáz méteres mezőn 0,2 másodperc alatt haladtak át.

Légiforgalmi szakértők arra jutottak, egyértelműen olyas valamiről van szó, ami körül izzik a levegő, tehát lehet jármű is. Attila szerint talán egy teljesen új jelenséget sikerült felvennie, szerinte egy komolyabb felszereltségű csapat is megvizsgálhatná a helyszíneket.

Hasonló hírek

Oroszország földönkívüli segítséggel kifejlesztett fegyvereket használ a szíriai polgárháborúban?

Edit

Beethovent különös kapcsolat fűzte Martonvásárhoz

Géza

Vagyonokat adtak az úgynevezett Winnetou-hagyatékért

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!