Image default
Tudástár - minden érdekesség

Ufókonvoj okozott pánikot Chilében – VIDEÓK

Még 2015 de­cem­be­ré­ben ké­szült az a videó Dél-Ame­ri­ká­ban, ami­től még az ufó­va­dá­szok közt is há­ború tört ki. Sokan csak ha­mi­sít­vány­nak tar­tot­ták, de elő­ke­rült egy másik fel­vé­tel is ugyan­ar­ról az ufó­kon­voj­ról!

A santiagói ufóinvázióról még tavaly decemberben készült egy hátborzongató videó. Teljesen véletlenül vették észre fiatalok, miközben egymást videózták. Egyikük éppen kinézett az ablakon, amikor a távolban, az alkonyi égbolton számos, négy-négy fénypontból álló repülő tárgy bukkant fel.

Az ufológusok is tátott szájjal nézték meg az internetre felkerülő felvételt, hatalmas ufóinvázióról kezdtek beszélni... aztán hamar elveszítették az érdeklődésüket. Sokan azzal vádolták a fiatalokat, többek közt egy chilei napilap is, hogy egy videószerkesztő szoftverrel manipulálták a felvételt, ráadásul egy ennyire látványos ufókonvojt másoknak is észre kellett volna vennie, és lefotózni, vagy videózni.

Csakhogy nemrégiben jelentkezett egy másik szemtanú is, és ő is közzétette a maga videóját, a chilei város egy teljesen más pontjáról. Az ő felvétele nem homályosodik el, nem remegett annyira a keze, mint az izgatottan nyüzsgő fiataloké.

https://www.facebook.com/ovnisvsufos/videos/869564143161098/

A szkeptikusok persze erre azzal álltak elő, hogy katonai repülőgépek és helikopterek igyekeztek valahová… Ráadásul a négyes fénypontokból álló alakzatoknál szabályos felvillanásokat is észre lehet venni, amik a repülőgépek helyzetjelző fényeire hasonlítanak. A négy fénypont pedig nagy csapatszállító repülőgépek reflektoraira hajaz… A második videón még a gépek hangját is hallani lehet. Ezúttal talán inkább a hitetleneknek lehet igazuk…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Dionüszosz-szoborfej került napvilágra Bulgáriában

Edit

Hatvan liter virágözön

info

Döbbenetes dolog derült ki a világ leghíresebb képéről, miután az orvosok is megvizsgálták

Mazsi