Image default
Tudástár - minden érdekesség

Ufók tettek látogatást a székkutasi család udvarában? + Videó!

Földönkívüli lények jelentek meg a Csongrád megyei Székkutason? – írja a Bors.

2015-08-15_073936

A környéken mindenki ezt találgatja azok után, hogy a Délmagyarországban egy videofelvételt tettek közzé, amit a településen élő Molnár Mihály (képünkön) rögzített a kertjében lévő térfigyelő kamerával.

– Augusztus 2-án éjjel, úgy 3 óra körül felkapcsolt az egyik reflektor, de csak egy macska ment át az udvaron. Nem tudtam visszaaludni. Figyeltem a monitort. Egyszer csak azt láttam, hogy egy körülbelül egy méter átmérőjű gömbszerű valami úszott be a levegőben az udvarunkra. Fehér színe volt. A gömb nyugat felől jött, és az udvaron körülbelül 2 méteres szintre süllyedt le. Eltelt néhány perc, és a műhely felől jött egy másik is, ami több helyen megállt, irányt is váltott, majd ugyanarra távozott, mint a másik.

A Bors által felkért ufószakértő, Kriston Endre szerint a különös jelenség lehetett gömbvillám, de nem zárta ki az idegen létforma felbukkanását sem.

– A gömbvillám Egelty György fizikus szerint egy negyedik dimenziós töltésgyűrű, ami ha átlép a mi dimenziónkba, akkor kettéválik. Itt is két gömb jelent meg. Mandics György sci-fi-író szerint ugyanakkor léteznek gömb alakú idegen létformák.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Különös fények az Andokban: Visszatértek Peruba az ősi idegenek?

Mazsi

Hat ismeretlen objektum lépett be a Föld légkörbe!

Mazsi

Bányát nyitna a Holdon Putyin

Mazsi