Hirmagazin.eu
Főoldal » Ufók tettek látogatást a székkutasi család udvarában? + Videó!
Tudástár - minden érdekesség

Ufók tettek látogatást a székkutasi család udvarában? + Videó!

Földönkívüli lények jelentek meg a Csongrád megyei Székkutason? – írja a Bors.

2015-08-15_073936

A környéken mindenki ezt találgatja azok után, hogy a Délmagyarországban egy videofelvételt tettek közzé, amit a településen élő Molnár Mihály (képünkön) rögzített a kertjében lévő térfigyelő kamerával.

– Augusztus 2-án éjjel, úgy 3 óra körül felkapcsolt az egyik reflektor, de csak egy macska ment át az udvaron. Nem tudtam visszaaludni. Figyeltem a monitort. Egyszer csak azt láttam, hogy egy körülbelül egy méter átmérőjű gömbszerű valami úszott be a levegőben az udvarunkra. Fehér színe volt. A gömb nyugat felől jött, és az udvaron körülbelül 2 méteres szintre süllyedt le. Eltelt néhány perc, és a műhely felől jött egy másik is, ami több helyen megállt, irányt is váltott, majd ugyanarra távozott, mint a másik.

A Bors által felkért ufószakértő, Kriston Endre szerint a különös jelenség lehetett gömbvillám, de nem zárta ki az idegen létforma felbukkanását sem.

– A gömbvillám Egelty György fizikus szerint egy negyedik dimenziós töltésgyűrű, ami ha átlép a mi dimenziónkba, akkor kettéválik. Itt is két gömb jelent meg. Mandics György sci-fi-író szerint ugyanakkor léteznek gömb alakú idegen létformák.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Oregánó olaj: Az alternatív gyógyászat egyik alapköve!

Mazsi

Mire számíthatsz a suli első félévében? – Tények és dátumok

info

Rejtélyes égi jelenség keltett pánikot Brazíliában – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------