Hirmagazin.eu
Főoldal » UFÓ repült bele a mexikói földrengésről szóló élő tudósításba
Tudástár - minden érdekesség

UFÓ repült bele a mexikói földrengésről szóló élő tudósításba

Amíg a kétségbeesett mexikóiak társaikat próbálták kikaparni a tíz körmükkel a brutális földrengésben összedőlt házak alól, addig úgy tűnik, az idegen lények jól szórakoztak… Legalábbis tettek egy kis sétarepülést a helyszínek felett.

Még mindig keresik a szeptember 19-i mexikói 7,1-es erősségű pusztító földrengés túlélőit a romok alatt. A legtöbb helyen az emberek a tíz körmükkel kaparják a földet szeretteik után. A borzalmas katasztrófa híre körbejárt a világban, a tévékben élőben mutatják a kétségbeesett küzdelmet.

A SkyNews egyik ilyen élő közvetítésben egy szemfüles tévénéző döbbenten fedezte fel, hogy valami furcsaság bukkant fel az égbolton:

“Mintha egy repülő csészealj ereszkedne le a felhők közül a romok közt kutató emberek fölé, és azt vizslatná, hogy mit csinálnak… majd elrepült.

UFÓ repült bele a mexikói földrengésről szóló élő tudósításba

Az elképesztő videót itt nézheted meg!

A katasztrófák helyszínein több mentőegység és tévétársaság drónja is fellszállt. Néhányan arra gondoltak, hogy egy ilyen repülhetett be az élő tévéközvetítésbe. Mások szerint viszont a drónok nem így néznek ki. Ráadásul ez a mozgás sem jellemző rájuk…

Az összeesküvés-elméletek kedvelői szeretnék azt hinni, hogy valójában a földönkívüliek kíváncsiskodtak a borzalmas katasztrófa környékén. Bár inkább megtehették volna, hogy segítenek bámészkodás helyett…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Majdnem az M7-esen szült egy nő, a rendőr segített neki

info

Minden végtagján csak három hosszú ujja van a rejtélyes perui múmiának – VIDEÓ

Mazsi

Pészméker és szpré: így változott a magyar helyesírás

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!