Image default
Külföld

UfÓ kényszerleszállás: a kanadai hadsereg rátette a kezét a roncsokra

Azo­no­sí­tat­lan re­pülő tárgy csa­pó­dott Ka­nada egyik ha­tal­mas, be­fa­gyott ta­vába. A had­se­reg pil­la­na­tok alatta hely­szí­nen volt és min­dent be­gyűj­tött. Addig még a kö­zeli te­le­pü­lé­sek lakói sem hagy­hat­ták el ott­ho­na­i­kat…

Különös esemény történt még 2015 februárjában a Dél-Kanada legnagyobb édesvizű taván. A befagyott víztükörbe ugyanis egy azonosítatlan repülő tárgy csapódott.

A kanadai hadsereg szinte pillanatok alatt a helyszínen volt, motoros szánokkal és teherautókkal, hogy begyűjtse, amit be lehet gyűjteni. Hogy mégis mit pakolhattak a teherautókra, próbálták titkolni, de a hatalmas, kör alakú lék a befagyott tavon valami nagyon különös dologról tanúskodott.

UfÓ kényszerleszállás a kanadai hadsereg rátette a kezét a roncsokra

Még a közeli kisebb településekre is katonák érkeztek, és megtiltották a helyiekenek, hogy elhagyják otthonaikat, amíg az akció tartott.

A pletykák szerint egy ufó hajtott végre kényszerleszállást a befagyott Winnipeg tavon. A katonaság jókora tilott zónát jelölt ki a becsapódás környékén, és mindenkit eltávolítottak a közelből. Néhány ember azonban mégis a körön belül rekedt, de nem ijedtek meg, inkább úgy döntöttek, hogy megnézik, mi ez a nagy felhajtás.

Többek állítása szerint egy jókora korong alakú gép lebegett a vízben a beszakadt tavon, amit le is fényképeztek. Persze a felvételeket nem sikerült közzé tennie senkinek, mert a katonaság blokkolta a civil műholdas-, és mobil hálzatokat. Mikor a szemtanúk elindultak volna hazafelé, észrevették őket. A mobiljaikat és a fényképezőgépeket elkobozták. 

UfÓ kényszerleszállás a kanadai hadsereg rátette a kezét a roncsokra 1

Néhány fotó azért átcsúszott az ellenőrzésen.

UfÓ kényszerleszállás a kanadai hadsereg rátette a kezét a roncsokra 2

A hivatalos közleményben vészhelyzeti gyakorlatról beszéltek, de míg a hadgyakorlat verzióját szinte senki sem fogadja el, addig az ufó kényszerleszállást már sokkal valószínűbbnek tartják a környékbeliek, de még az ufóvadászok is. Egy másik elmélet szerint a légierő egyik kísérleti gépe zuhant bele a jeges tóba. Mindkét esetben indokoltnak mondható a hadsereg erős izgalmi állapota és a kemény védelmi intézkedések.

Számos cikk, elmélkedés és magyarázat született azóta a különös esetről. Az amerikai és kanadai médiában már azzal is megpróbálkoztak, hogy úgynevezett internetes hoax-nak (beugratás, álhír, hírlapi kacsa) állítsák be a dolgot. Az ufóvadászok szerint ez azonban csak a hadsereg próbálkozása, hogy elkenjék, nevetségessé tegyék az ügyet, így terelve el a figyelmet a földönkívüli járműről. Arról a járműről, amiről végül nem látott senki egyetlen hiteles felvételt sem…

Az igazság még mindig odaát van…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A megújulásról beszélt Németh Zsolt Kolozsváron

Edit

Merkel: megengedhetetlen, hogy a menekültek jórészét mindössze 5 uniós ország fogadja be

info

Öngyilkos lett a fiú, mert nem játszhatott!

info