Főoldal » Üdvözöljük a Gree minőség világában! (Hirdetés)
Gazdaság Vállalkozói szféra

Üdvözöljük a Gree minőség világában! (Hirdetés)

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy világszerte a felhasználókat magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Brazíliai, pakisztáni és 7 kínai gyárában, 70 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodnak.

2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.

A Cool4u Kft 2002-től forgalmazója a Gree kiváló minőségű termékeinek. Folyamatos fejlesztésekkel, új értékesítési módszerekkel, viszonteladói hálózat építéssel, marketing tevékenységgel mára elérte, hogy a Gree név minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismert legyen és egyre több otthonban biztosítja a kellemes komfort érzetet Gree klímaberendezés.

Cégünk a magyar légkondicionáló piac egyik meghatározó szereplőjeként igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni. Forgalmazza a Gree termékpalettájából a lakossági és kereskedelmi klímaberendezéseket, a GMV rendszereket, fan-coilokat, hőszivattyúkat, folyadékhűtőket.

Gree minőség világában!

Értékesítési hálózatunk kiszolgálását és a műszaki háttértámogatást a sokéves értékesítési és szakmai tapasztalattal rendelkező, a Gree márkanév mellett elkötelezett csapatunk segíti. Viszonteladó cégeink és szerződött országos szervízhálózatunk képzett szakemberei végzik a berendezések telepítését és üzembe helyezését, biztosítva a vevői elégedettséget a termékek iránt.

Alapvető célunk, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG állandó szem előtt tartása mellett kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-,hűtés-,fűtés-, légtechnika piacán.

A Cool4u Kft vezetősége.

 

Hasonló hírek

Emberi fogyasztásra alkalmatlan ásványvizet vont ki a Nébih

Géza

Magyar tej kerülhet a kínai boltokba

Edit

Engedélyezte az MNB a Corvinus Zrt. tulajdonszerzését a Budapest Bankban

info