Hirmagazin.eu
Főoldal » Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok
Bulvár

Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok

Ud­va­ros Do­rottya gyer­mek­kora ko­ránt­sem volt fel­hőt­len, hi­szen szí­nésznő édes­any­ját sokat kel­lett nél­kü­löz­nie. Ez a mai napig fáj neki, mégis anya­ként ugyan­ezt a hibát kö­veti el.

Udvaros Dorottya fájdalmas emlékeket is őriz édesanyjáról, hiszen Dévay Camilla színésznő keveset foglalkozott vele gyermekként. Hivatása ugyanis előrébb való volt, mint saját lánya, ezt a tényt pedig Dorottya a mai napig nem tudja feldolgozni – írta meg a hot! magazin.

Rajongva szerettem édesanyámat, odavoltam érte. Később pedig iszonyúan haragudtam rá, mert rájöttem, hogy nem én vagyok az életében a legfontosabb, hanem a hivatása

– árulta el Veiszer Alindának a Kossuth-díjas színésznő, aki ma már saját bőrén tapasztalja, milyen nehéz anyaként és színésznőként is helytállnia.Bármennyire is szerette volna ugyanis elkerülni, ugyanabba a hibába esett bele, mint édesanyja.

Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok
Udvaros Dorottyának nagyon fontos a hivatása. (Fotó:Facebook)

Amikor én gyerekként rájöttem, hogy nem én vagyok a legfontosabb, durván gonoszkodtam. Mert nem tudtam neki megbocsájtani, hogy nem én vagyok a legfontosabb. Aztán színészként anya lettem, és rájöttem, hogy ez milyen pokolian nehéz. Tudatosan törekedtem rá, hogy más milyen legyek, mint ő, és nem sikerült. Nagyon nem sikerült.

“Pedig jegyzeteket írtam gyerekkoromban, hogy mit ne csináljak majd anyaként. Aztán az ember egyszer csak rádöbben, hogy ugyanúgy csinálja, és elkezd a gyerektől megértés várni. Többségében ugyanazt a dühöt kapom, mint ami bennem volt. Nagyon nehezen tudom kezelni, néha annyira fáj, hogy belehalok” – mesélte szomorúan a színművésznő, aki éppen ezért nem tartja magát jó anyának.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Molnár Anikó: gyógyszert szedek és évek óta pszichiáterhez is járok…

Mazsi

Megdöbbentő felhívást tett közzé Schmuck Andor!

Mazsi

Életmentő döntés, Kern Andrást orvosai tiltották el az alkoholtól

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------