Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok
Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok
Udvaros Dorottyának nagyon fontos a hivatása. (Fotó:Facebook)

Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok

Hirdetés

Ud­va­ros Do­rottya gyer­mek­kora ko­ránt­sem volt fel­hőt­len, hi­szen szí­nésznő édes­any­ját sokat kel­lett nél­kü­löz­nie. Ez a mai napig fáj neki, mégis anya­ként ugyan­ezt a hibát kö­veti el.

Udvaros Dorottya fájdalmas emlékeket is őriz édesanyjáról, hiszen Dévay Camilla színésznő keveset foglalkozott vele gyermekként. Hivatása ugyanis előrébb való volt, mint saját lánya, ezt a tényt pedig Dorottya a mai napig nem tudja feldolgozni – írta meg a hot! magazin.

Rajongva szerettem édesanyámat, odavoltam érte. Később pedig iszonyúan haragudtam rá, mert rájöttem, hogy nem én vagyok az életében a legfontosabb, hanem a hivatása

– árulta el Veiszer Alindának a Kossuth-díjas színésznő, aki ma már saját bőrén tapasztalja, milyen nehéz anyaként és színésznőként is helytállnia.Bármennyire is szerette volna ugyanis elkerülni, ugyanabba a hibába esett bele, mint édesanyja.

Udvaros Dorottya: Néha annyira fáj, hogy belehalok

Udvaros Dorottyának nagyon fontos a hivatása. (Fotó:Facebook)

Amikor én gyerekként rájöttem, hogy nem én vagyok a legfontosabb, durván gonoszkodtam. Mert nem tudtam neki megbocsájtani, hogy nem én vagyok a legfontosabb. Aztán színészként anya lettem, és rájöttem, hogy ez milyen pokolian nehéz. Tudatosan törekedtem rá, hogy más milyen legyek, mint ő, és nem sikerült. Nagyon nem sikerült.

“Pedig jegyzeteket írtam gyerekkoromban, hogy mit ne csináljak majd anyaként. Aztán az ember egyszer csak rádöbben, hogy ugyanúgy csinálja, és elkezd a gyerektől megértés várni. Többségében ugyanazt a dühöt kapom, mint ami bennem volt. Nagyon nehezen tudom kezelni, néha annyira fáj, hogy belehalok” – mesélte szomorúan a színművésznő, aki éppen ezért nem tartja magát jó anyának.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: