Hirmagazin.eu
Főoldal » Tűzvédelem és biztonságtechnika világszínvonalon (Hirdetés)
Gazdaság Vállalkozói szféra

Tűzvédelem és biztonságtechnika világszínvonalon (Hirdetés)

A Securiton Kft jogelődje 1993-ban alakult, és 2007 tavaszától vált tulajdonosváltást követően a svájci Securitas (www.securitas.ch) csoport tagjává, mint a Securiton AG (www.securiton.com) hazai leányvállalata.

A Securiton Kft. profilja a különböző biztonságtechnikai berendezéseink és rendszereink alkalmazásának az oktatása, az általunk kidolgozott rendszerek és megoldások ismertetése, berendezéseink forgalmazása, rendszereink tervezése, valamint igény esetén ezek kivitelezése és karbantartása saját állandó munkatársakkal, illetve szakképzett partnereinkkel.

Vállalkozásunk kínálata átfogja az elektronikus jelzőrendszerek széles skáláját, elsősorban a célszerűséget, a használhatóságot és a minőséget szem előtt tartva, magas szintű szaktudással párosítva azokat.

Az általunk forgalmazott termékek és rendszerek az ismert minősítő intézetek (VdS, LPC, UL, ULC stb.) tanúsítványai mellett számos ISO minősítéssel is rendelkeznek. Igényes minőségű biztonsági rendszereinket elsődlegesen bankokban, pénzintézetekben, állami intézményekben, közigazgatási hivatalokban, sport és ipari objektumokban, raktárépületekben, logisztikai központokban, távközlési objektumokban, irodaházakban, szállodákban, magán- és állami rezidenciákban kerültek telepítésre hazai és nemzetközi szinten is.

Első sorban professzionális tűzjelző rendszereinkről, speciális érzékelőiinkről és videoanalitikai megoldásainkról vagyunk ismertek. Cégünk a svájci Securiton AG kizárólagos magyarországi képviseletét látja el.

 • Tűzjelző rendszerek és érzékelők
 • Testhangérzékelők
 • Felügyeleti rendszer
 • Videoanalitika

Az alábbi, gyártó szerint felsorolt termékkategóriák között találja a cégünk által forgalmazott és telepített eszközöket. Minden esetben vállaljuk az eszközök és rendszerek szakszerű tervezését és telepítését, azok karbantartását és meghibásodás esetén a garanciális ügyintézést és az alkatrészellátást.


IRISYS

Angol cég, amely infravörös érzékelésen alapuló eszközöket gyárt.

 • Személyforgalom-számlálók
 • Torlódásfigyelők
 • Hőkamerák
 • Biztonságtechnikai megoldások

Guardall

Angol cég, amely professzionális behatolásjelző rendszereket, beléptető rendszereket és érzékelőket gyárt. Mindezek mellett jelentős CCTV termékpalettával is rendelkezik. Számos olyan fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek döntően meghatározták a biztonságtechnikai ipar fejlődését.

 • CCTV rendszerek
 • Érzékelők
 • Riasztórendszerek
 • Beléptető rendszerek

Bieler+Lang

Német cég, amelyet 1967-ben alapítottak Achern-ben, és 1970 óta gyárt professzionális ipari gázérzékelő rendszereket. A cég ISO 9001, a TÜV Management Service, valamint ATEX minősítése és a több mint 40 éves tapasztalat a garancia a Bieler-Lang termékek állandó kiváló minőségére.

 • Gázérzékelő központok
 • Gázérzékelők

JVC

JVC, azaz Victor Company of Japan. Japán cég, amely rendkívül széles termékpalettájából cégünk a CCTV renszerek forgalmazásával foglalkozik első sorban.

 • Analóg kamerák
 • IP alapú (hálózati) kamerák
 • Videorögzítők
 • Monitorok

LENEL

Az egyesült államokbeli Lenel Systems International Inc. a világ egyik vezető gyártója a biztonságtechnikai szoftverek és összetett rendszerek területén a kormányzati és nagyvállalati szektorban.

 • Integrált rendszerek

Geoquip

Angol cég, amelyet 1982-ben alapítottak azzal a céllal, hogy minőségi kültéri, első sorban kerítésvédelmi rendszereket gyártson.

 • Kerítésvédelem

Hasonló hírek

Több mint egymilliárd forint az Országos Atomenergia Hivatalnak

info

Komoly emelések vannak kilátásban: ennyi lehet jövőre a minimálbér

Géza

Varga Mihály: túl az egymillión

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------