Image default
Bulvár

Tuti randitippek, ha fontos a folytatás

Elég néhány apró baklövés, és a másiknak máris elmehet a kedve attól, hogy újra találkozzatok. Íme 4 fontos dolog, amit mindenképpen kerülj el!

Tuti randitippek, ha fontos a folytatás

1. Ne szaladj előre!

Hiába érzed úgy már 5 perc után, hogy remekül kiegészítitek egymást, ne hozd ezt a tudomására! Persze, mutathatod a jeleit annak, hogy lelkesedsz érte, de ne kezdj arról beszélni, hogy milyen jó lenne, ha jövő nyáron együtt mennétek nyaralni… Magadban persze gondolhatsz ilyeneket, de hagyd, hogy ő vesse fel az ilyen kaliberű ötleteket!

2. Ne légy gyanakvó!

Nyilván nem könnyű valakiben az első perctől kezdve megbízni, mégis próbáld meg visszafogni magad, és ne tegyél fel neki ellenőrző kérdéseket, amikkel megpróbálod kiszedni belőle, mennyire kötődik az exéhez vagy hogy igazat mondott-e a munkájával kapcsolatban. Neked hogy esne ez fordítva?

3. Legyél sokszínű!

Az, akinek van valamilyen klassz hobbija, szívesen kimozdul otthonról, szeret olvasni, nyitott az új ismeretekre, könnyen talál közös témát másokkal, és érdekes beszélgetőpartnernek bizonyul. Törekedj arra, hogy a fentiek rád is igazak legyenek, így kellemes társaság lehetsz akár már az első randin!

4. Ne legyél tolakodó!

Ha azt ígérte, hogy majd hív, légy türelmes! Ne csörgesd meg, ne küldj neki SMS-t, ne üzenj rá Facebookon, stb. Férj a bőrödbe, és várd meg, hogy teljesítse az ígéretét. Ha nem jelentkezik, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy mégsem tervez folytatást, s akkor úgysem mennél semmire a ,,nyomulásoddal”.

Forrás: Napidoktor.hu

Hasonló hírek

Szilikonmellei miatt nem engedték, hogy rendőr legyen, így döntött a bíróság

Géza

Ruhátlan címlapfotójától eláll a lélegzet

Edit

Lehengerlően néznek ki: Zeta-Jones szerelmesebb, mint valaha

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------