Image default
Tudástár - minden érdekesség

Turisták szeme láttára vált láthatatlanná egy ufó a török tengerparton – VIDEÓK

Egy csa­lád a tö­rök­or­szági Ke­mer­ben töl­tötte sza­bad­sá­gát. Egyik nap éppen a szál­lo­dai szo­bá­juk te­ra­szán be­szél­get­tek, ami­kor egy fur­csa, fé­nyes tárgyra let­tek fi­gyel­me­sek. Elő­ször azt hit­ték, hogy csak egy hé­li­um­mal töl­tött bal­lon sza­ba­dult el va­la­hon­nan. Azon­ban a re­pülő tárgy egy­szer­ csak fogta magát, és el­in­dul a ten­ger felé, majd tett egy kört és vissza­felé in­dult.

Ekkor már leesett nekik, hogy valami igazán különlegeset látnak, és nem léggömböt. Egyből elő is került a fényképezőgép, ami a jól felszerelt turisták elengedhetetlen kelléke. Azonban csak öt képet sikerült lőni, mielőtt a különös tárgy egyszerűen felszívódott volna. Szó szerint, mert a hatodik képen már nem volt ott, de még az égen sem látták sehol. Mintha kinyílt volna egy másik dimenzió kapuja és a tárgy egyszerűen átrepült volna rajta.

Persze valószínűbb, hogy bekapcsolták a már számos alkalommal megfigyelt álcázóberendezést, ami szinte láthatatlanná teszi a hasonló azonosítatlan repülő objektumokat.

Ufókutatók is megvizsgálták a képeket, és megdöbbenve tapasztalták, hogy azokon egy olyan ufó látható, amit már 2007-ben egyszer videóra vett egy biztonsági őr, szintén Törökországban.

Az ufó több éjszakán is felbukkant, így elég szép videó kerekedett az észlelésből… Ráadásul az azt követő években is többször lefotózták… Az akkori felvételeken is elég jól látszanak a részletek, így ez elég nagy érdeklődést keltett az ufológusok körében. Felmerült a gyanú bennük, hogy talán az idegenek egy bázisa van a közelben, talán éppen a tenger mélyén…

Ezeket a videókat bizony nehéz lenne megmagyarázni. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mit vél felismerni a képsorokon…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Riasztó jóslatot hoztak nyilvánosságra a tudósok: ez a kulcs mindenhez

Mazsi

Menta, az univerzális csodaszer

Mazsi

Frászt kaptak a biztonsági őrök attól, amit a kamerán át láttak – VIDEÓ

Mazsi