Hirmagazin.eu
Főoldal » Turisták szeme láttára vált láthatatlanná egy ufó a török tengerparton – VIDEÓK
Tudástár - minden érdekesség

Turisták szeme láttára vált láthatatlanná egy ufó a török tengerparton – VIDEÓK

Egy csa­lád a tö­rök­or­szági Ke­mer­ben töl­tötte sza­bad­sá­gát. Egyik nap éppen a szál­lo­dai szo­bá­juk te­ra­szán be­szél­get­tek, ami­kor egy fur­csa, fé­nyes tárgyra let­tek fi­gyel­me­sek. Elő­ször azt hit­ték, hogy csak egy hé­li­um­mal töl­tött bal­lon sza­ba­dult el va­la­hon­nan. Azon­ban a re­pülő tárgy egy­szer­ csak fogta magát, és el­in­dul a ten­ger felé, majd tett egy kört és vissza­felé in­dult.

Ekkor már leesett nekik, hogy valami igazán különlegeset látnak, és nem léggömböt. Egyből elő is került a fényképezőgép, ami a jól felszerelt turisták elengedhetetlen kelléke. Azonban csak öt képet sikerült lőni, mielőtt a különös tárgy egyszerűen felszívódott volna. Szó szerint, mert a hatodik képen már nem volt ott, de még az égen sem látták sehol. Mintha kinyílt volna egy másik dimenzió kapuja és a tárgy egyszerűen átrepült volna rajta.

Persze valószínűbb, hogy bekapcsolták a már számos alkalommal megfigyelt álcázóberendezést, ami szinte láthatatlanná teszi a hasonló azonosítatlan repülő objektumokat.

Ufókutatók is megvizsgálták a képeket, és megdöbbenve tapasztalták, hogy azokon egy olyan ufó látható, amit már 2007-ben egyszer videóra vett egy biztonsági őr, szintén Törökországban.

Az ufó több éjszakán is felbukkant, így elég szép videó kerekedett az észlelésből… Ráadásul az azt követő években is többször lefotózták… Az akkori felvételeken is elég jól látszanak a részletek, így ez elég nagy érdeklődést keltett az ufológusok körében. Felmerült a gyanú bennük, hogy talán az idegenek egy bázisa van a közelben, talán éppen a tenger mélyén…

Ezeket a videókat bizony nehéz lenne megmagyarázni. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mit vél felismerni a képsorokon…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Már 2,5 éves Jaxon, az agy nélkül született kisfiú

Edit

Időszámításunk előttről származhat Európa legöregebb olajfája – video

Géza

Putyin: Oroszország soha nem lesz az Új Világrend készpénzmentes társadalma

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------