Hirmagazin.eu
Főoldal » Türelmetlenek voltak az utasok, elszabadult a hullámvasút Budapesten
Belföldi hírek

Türelmetlenek voltak az utasok, elszabadult a hullámvasút Budapesten

2015 05 24 225017
2015. 05. 24. – 20:00 forrás: M1hirado
Beültek az utasok, a vezető, vagy ahogy hivatalosan mondják, a “fékező” viszont nem volt ott, és a kocsi elindult magától és körbement. Végül nem sérült meg senki. Az üzemeltetők szerint nem lett volna szabad beszállniuk az utasoknak, de azért átnézik házon belül is a biztonsági előírásokat.
Szombaton néhányan olyan türelmetlenek voltak, hogy a személyzet figyelmeztetése ellenére nem várták meg, amíg a fékező elfoglalja a helyét, beültek a kocsikba.

Az utasok súlyától az egyébként befékezett szerelvény magától elindult, az elektromos csörlő pedig felhúzta a felső végpontig. A vezető nélküli vonat fékezés nélkül ment végig a csaknem egy kilométer hosszú pályán. Az egyik kanyarban majdnem kisiklott, de a pálya oldalfala megtartotta. Végül biztonságosan leért az állomásra

A hullámvasutat üzemeltető Fővárosi Állat- és Növénykert szerint az üzemzavart azok az utasok okozták, akik idő előtt ültek be a kocsikba. Ettől függetlenül tervezik, hogy felülvizsgálják a biztonsági előírásokat.

A budapesti hullámvasút legnagyobb sebessége 70-80 kilométer óránként. A kanyarok előtt a vezetőnek 30-ra le kell lassítania. A vonat elvileg nem tud kisiklani, mert a pályát határoló, deszkával borított vályú megtartja.

Hasonló hírek

Hatalmas show-val nyitottuk meg a budapesti vizes vb-t

Edit

Az ellenzék folytatja a magyar biztosjelölt elleni támadást

Géza

Megtámadja a választási eredményt a DK

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------