Hirmagazin.eu
Főoldal » Turbózd fel az érzékeket! – +18
18+

Turbózd fel az érzékeket! – +18

Né­hány egy­szerű trük­kel fo­koz­ha­tod a sze­xu­á­lis él­ményt, és olyan szen­ve­dé­lyes lehet az együtt­lét, mint még soha. Ha­gyat­kozz az ér­zé­ke­idre, és is­merj meg egy egé­szen más di­men­ziót!

Ahhoz, hogy felturbózd az érzékeidet, nincs szükség őrült változtatásokra az ágyban.Légy kreatív és élvezd a kalandot. Így tedd intenzívvé és mámorítóvá a szexet!

Turbózd fel az érzékeket! - +18
(Fotó: 123RF)

1. Forróság!

A kémia gondoskodik arról, hogy ha szexre kerül a sor, felhevülnek a testek. Egy kis extra tűzzel azonban megfűszerezheted az együttlétet. Gyújts néhány gyertyát, és készíts egy pohár majdnem forró vizet az ágy mellé. Mielőtt csókolni kezded, vegyél a szádba egy kortyot, és ajkaiddal lehelj forróságot a bőrére. Amikor elkezded kényeztetni lent, a víz nyugodtan a szádban is maradhat. De vigyázz ne legyen túl forró!

Turbózd fel az érzékeket! - +18 1
(Fotó: 123RF)

2. Hideg!

A melegen túl a hideg is finom és izgató lehet szex közben. Egy jégkocka, egy lehűtött szőlőszem, vagy egy hideg víz alá tartott szexjátékszer őrjítő vágyakat kelthet. Egyszerre leszel éber és kéjtől mámoros.

3. Simogatás!

Ha szeretnéd fokozni az előjátékot, nem kell rögtön a dolgok közepébe vágni. Egy hosszú simogatás igazán begerjeszt majd titeket. Kényeztessétek egymás teljes testét, különös gondot fordítva a belső combokra, amik nagyon érzékenyek.

Egy erotikus masszázs is belefér.

Turbózd fel az érzékeket! - +18 2
(Fotó: 123RF)

4. Játszadozz a levegővel!

Új dimenzióba léphettek, ha az aktus közben úgy izgatjátok egymást, hogy ráfújtok egymás mellbimbójára.Különleges borzongás fog végigfutni a gerinceteken, főleg, ha picit izzadt is a testetek.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Kisgyermekei előtt verte félholtra, és lobbantotta lángra feleségét!

Mazsi

Nagyon nagy a baj a karanténhajón, újabb 60 koronavírus-fertőzött (18+)

Géza

Azok fertőznek leginkább, akik már elkapták a koronavírust, de nincsenek tüneteik (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------