Hirmagazin.eu
Főoldal » Tündéri fotó a foghíjas kis György hercegről – A palota ezzel lepte meg a rajongókat
Külföld

Tündéri fotó a foghíjas kis György hercegről – A palota ezzel lepte meg a rajongókat

Megérkeztek a születésnapi köszönőkártyák a rajongókhoz a kis György fotójával.

gyorgy-herceg-szulinapi-koszontokartya-2019
A királyi családban még mindig él az a csodálatos hagyomány, hogy minden egyes rajongói levélre küldenek választ. Természetesen nem a királynő ül le körmölni, hanem az udvarhölgyei segítenek az üzenetek megválaszolásában.

Ilyen édes fotót küldtek ki György hercegről

Persze a születésnapok, esküvők, keresztelők, házassági évfordulók vagy a karácsonyi ünnepek alkalmával annyi levél érkezik be hozzájuk, hogy arra nem győznének egyesével reagálni, így az elmúlt években bevett szokás lett, hogy ilyenkor egy köszönőkártyát küldenek vissza az ünnepelt fotójával és egy kedves üzenettel.

György herceg a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, így nem meglepő, hogy az ő születésnapjára rengeteg képeslap, levél és ajándék érkezik. A kisfiú ugyan július 22-én ünnepelte a születésnapját, de mostanáig kellett várni arra, hogy megcímezzék az összes köszönőkártyát, és már elkezdtek kiérkezni a rajongókhoz.

https://www.instagram.com/p/B3IavHQHbir/?utm_source=ig_embed

Ezúttal is Katalin hercegné egyik képére esett a választás, amit a kis herceg születésnapján meg is osztott a palota. A rajongók odavannak a felvételért, hiszen György a szokásos mosolyát igyekszik bevetni, azonban mivel éppen a fogváltás időszakában van, azért foghíjasan vigyorog a fotón.

“Milyen csodálatos lap! György annyira boldog fiúcskának tűnik”, “Boldog születésnapot kis György – nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen fantasztikus családban nőhetsz fel”, “Igazán rendes Katalintól és Vilmostól, hogy őrzik a hagyományt. György pedig irtó édes gyerek” – írták a lelkes hozzászólók.

https://www.instagram.com/loopycrown3/?utm_source=ig_embed

A kártya hátulján ez állt: “A cambridge-i herceg és hercegné örömmel fogadta a György herceg hatodik születésnapjára küldött kedves üzenetét – igazán figyelmes volt Öntől, hogy gondolt rá ezen a napon. Őfenségei a legjobbakat kívánják Önnek”.

femina

Hasonló hírek

Kitört a botrány: az orvosok hibájából meghalt egy 24 éves anyuka

Mazsi

Lövöldözés volt egy török idegenforgalmi látványosságnál

info

Maffiózók lopták ki az anyagot a genovai hídból – ezt állítja egy oxfordi kutató

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------