Főoldal » Túl kicsi volt a gyémánt, ezért faképnél hagyta a lány a kérőt!
Életmód hírek

Túl kicsi volt a gyémánt, ezért faképnél hagyta a lány a kérőt!

A vőlegényjelölt térdre ereszkedett szerelme előtt, átnyújtotta az ékszeres dobozt… A lány pedig sarkon fordult és faképnél hagyta, mikor meglátta, mivel próbálja barátja kiszúrni a szemét.

Túl kicsi volt a gyémánt, ezért faképnél hagyta a lány a kérőt!

Kínos pillanatoknak lehettek szemtanúi Csengtu városának lakói, amikor egy szerencsétlenül végződött lánykérés zajlott szemük előtt. A lány és egy kirakat között egy táncos sereg gyülekezett, akik mögül hirtelen előbukkant a lánykérésre készülő barátja.

Mikor a fiú felé indult, a lány szemeibe könnyek szöktek, mikor pedig féltérdre ereszkedett előtte, a menyasszonyjelölt teljesen ledöbbent, szemei elkerekedtek, a meglepetéstől nagyra nyitott száját pedig kezeivel takarta el. A fiú ezután megmutatta szerelmének az ékszerdobozt, kinyitotta és várta a választ. Azt kapott is, szavak nélkül is egyértelműt, csak valószínűleg nem erre számított. A lány, ahogy meglátta a dobozban a gyűrűt, elfordult és szó nélkül elsétált. A faképnél hagyott lovag pedig csak értetlenül térdelt a tér közepén a tömeg előtt.

A kínos fotók után nem sokkal egy kínos beszélgetés is bejárta az internetet, amin a lány értetlenkedve beszél egy barátjával az eljegyzésről. Nehezményezi, hogy ilyen apró kővel próbálta kiszúrni a szemét, miközben megbeszélték, hogy legalább egy karátos lesz a gyémánt. A drámai helyzetben a barát próbálta nyugtatgatni a bánatos lányt, és azzal vigasztalni, hogy talán majd később kapja meg a nagyobb követ, vagy talán csak nem készült el időre.

A kép illusztráció!

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Így lett a palackozott víz az évszázad egyik legnagyobb átverése

Mazsi

Szabad-e locsolni? – Na de miért is?

Edit

Névnapok május 6.

info