Hirmagazin.eu
Főoldal » Túl kicsi volt a gyémánt, ezért faképnél hagyta a lány a kérőt!
Életmód hírek

Túl kicsi volt a gyémánt, ezért faképnél hagyta a lány a kérőt!

A vőlegényjelölt térdre ereszkedett szerelme előtt, átnyújtotta az ékszeres dobozt… A lány pedig sarkon fordult és faképnél hagyta, mikor meglátta, mivel próbálja barátja kiszúrni a szemét.

Túl kicsi volt a gyémánt, ezért faképnél hagyta a lány a kérőt!

Kínos pillanatoknak lehettek szemtanúi Csengtu városának lakói, amikor egy szerencsétlenül végződött lánykérés zajlott szemük előtt. A lány és egy kirakat között egy táncos sereg gyülekezett, akik mögül hirtelen előbukkant a lánykérésre készülő barátja.

Mikor a fiú felé indult, a lány szemeibe könnyek szöktek, mikor pedig féltérdre ereszkedett előtte, a menyasszonyjelölt teljesen ledöbbent, szemei elkerekedtek, a meglepetéstől nagyra nyitott száját pedig kezeivel takarta el. A fiú ezután megmutatta szerelmének az ékszerdobozt, kinyitotta és várta a választ. Azt kapott is, szavak nélkül is egyértelműt, csak valószínűleg nem erre számított. A lány, ahogy meglátta a dobozban a gyűrűt, elfordult és szó nélkül elsétált. A faképnél hagyott lovag pedig csak értetlenül térdelt a tér közepén a tömeg előtt.

A kínos fotók után nem sokkal egy kínos beszélgetés is bejárta az internetet, amin a lány értetlenkedve beszél egy barátjával az eljegyzésről. Nehezményezi, hogy ilyen apró kővel próbálta kiszúrni a szemét, miközben megbeszélték, hogy legalább egy karátos lesz a gyémánt. A drámai helyzetben a barát próbálta nyugtatgatni a bánatos lányt, és azzal vigasztalni, hogy talán majd később kapja meg a nagyobb követ, vagy talán csak nem készült el időre.

A kép illusztráció!

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Mit jelent a böjt?

info

Az éjszakai alvó pózunk sokat elárul személyiségünkről – nézd meg mit is mond el Rólad

Edit

A legötletesebb és legvagányabb adventi asztaldíszek, amikhez nem kell komoly kézügyesség

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------