Hirmagazin.eu
Főoldal » Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről?
Életmód hírek

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről?

Fitos vagy hosszú, sas­orr vagy hor­gas? Ha eddig nem tud­tad, hogy az orrod alakja is árul­ko­dik rólad, most meg­mu­tat­juk.

Mi vajon a lélek tükre:  a szem, a száj vagy az orr ? Mindenki másra esküszik. Arcod éppúgy titkokat árul el a személyiségedről, mint a kezed.  A hormonok és a gének, amelyek a testünket formálják, a karakterünkre is rányomják bélyegüket.

7 orr- és személyiségtípust mutatunk.

1. Pisze orr

A fitos orr az egyik legkedveltebb orrforma, mert a szelíd halmocska a kissé felfelé mutató orrheggyel egyszerűen csinosnak mondható.

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről?
Fotó: Pinterest

A pisze orrú emberek finom lelkűek, nagyvonalúak, optimisták. Szeretik a családi életet és szeretnek gondoskodni másokról.

2. Egyenes orr

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről 1

Ha az orrod normális méretű és egyenes, púp vagy rovátka nélkül,  akkor te egy erős akaratú személyiség vagy, aki játszva eléri a célját. Temperamentumos vagy, de ha valaki elrontja a kedved, akkor megérzik azt az embertársaid is.

3. Nagy orr, púp nélkül

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről 2

A nagy orrból kiderül, hogy te egy tökéletességre törekvő ember vagy. Sajnos sok pluszmunkát szerzel magadnak, mert te vagy önmagad legkeményebb kritikusa. Becsvágyad mellett orrod azt is megmutatja, hogy nagyon szerethető vagy, akit kedvelnek a kollégái és barátai is, a viselkedésed pedig kifogástalan.

4. Horgas orr

Az ív a szimatolódon elárulja, hogy szenvedélyes és kreatív személyiség vagy. Szereted kézben tartani az életedet. Ha az orrod kicsit még nagyobb is az átlagosnál, akkor tökéletességre törekszel minden téren.

5. Az orrcsúcs lefelé mutat

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről 3

Az orr picit hosszabb és lefelé mutat a csúcsa. Ez azt jelenti, hogy nagyon jól tudsz bánni a pénzzel. Gondosan tervezel, és lelkiismeretes vagy a magánéletedben és a munkádban egyaránt, ezért abszolút szervezőzseninek mondhatod magad.

6. Bevágás az orrcsúcson

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről 4

Azok az emberek, akiknek az orrhegyén pici rovátka vagy horpadás van, nagyon szívélyes és nyitott személyiségek. Emberek között szeretsz legjobban lenni, de vigyázz! Ne bízz meg olyan  gyorsan embertársaidban – kihasználhatják nyitottságodat!

7. Hegyes forma

Tudtad, hogy az orrod mindent elárul a személyiségedről 5

A orrcsúcsod hegyes, éles és nagyon markáns. Ez észrevehető jele annak, hogy kíváncsi és életvidám személyiség vagy. Az arcolvasás kínai tanítása szerint a csúcsos orrvég szenvedélyességet és örömteliséget jelent.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Igazi csoda: Zente anyukájának megható szavai kisfia fejlődéséről – Azt is elárulta, szerinte miért sikerült összegyűjteni a pénzt a kezelésre

Mazsi

Szívszorító, mit tett ez a 9 éves kislány a kórházi beteg gyerekekért

Mazsi

Legszebb napjára, az esküvőjére nem emlékszik a balesete miatt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------