Főoldal » Tudta? Korda György eredetileg színésznek készült, de eltanácsolták – Most elárulta, miért
Bulvár

Tudta? Korda György eredetileg színésznek készült, de eltanácsolták – Most elárulta, miért

A táncdalok koronázatlan királya kezdetben színésznek készült, azonban anno Várkonyi Zoltán nem engedte tovább a Színművészeti Egyetem harmadik rostáján. Korda úgy érzi, jogos volt az akkori döntés.

Korda György Fotó: Blikk

Korda György Fotó: Blikk

Nagyszabású koncertre készül Korda György és Balázs Klári, akik több tucatnyi slágert, ezernyi fellépést és a közönség töretlen rajongását élvezik évtizedek óta. Korda György azonban most elárulta, hogy az útja nem egyenesen a zenei pályához vezetett. „Színésznek készültem, azonban mikor elszavaltam Ady:Megöltem egy pillangó című versét a Színművészeti felvételijén, Várkonyi Zoltán – teljesen jogosan – nem engedett tovább a harmadik rostán. Tavaly az Ady-emlékév kapcsán az egyik televízió felkért, hogy szavaljak el egy Ady-verset. Én ismét ezt a költeményt választottam és rájöttem, hogy most értettem meg, miről szól ez a vers. Teljesen jogosan rostáltak ki akkor, semmit nem adtam vissza abból, amit a költő mondani akart” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Korda György, aki ezt követően az operák világába is belekóstolhatott volna.

„Mikó András az Operaház akkori főrendezője feljött a szüleimhez és felajánlotta, hogy menjek ki Olaszországban egy évet tanulni énekelni, majd folytassam náluk az Operában. Szép, lírai tenor hangom volt, megvolt az affinitásom az opera énekléshez, de nem volt elég bátorságom, nem volt elég akaratom és akkor már ismert énekes is voltam. És persze akkor nem akartam leszokni az italról, a cigiről és a hölgyek társaságáról az operaénekesi pálya érdekében. Hogy mi lehetett volna, ha másképp döntök csak fikció. Ami viszont van, az a 60 év, amit a zenei pályán töltöttem és amiben nagyon sok gyönyörű, szép dolog történt és remélem, még történni is fog” – tette hozzá a vasárnap 20:00-tól hallható Sláger Témában Korda György.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Durva vádak, kitálalt a volt felesége: ezt mondta Gregor Bernadettékről!

Mazsi

Óriási kártérítést kap Schumacher felesége

Edit

Újra szerelmes Gregor Bernadett

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------