Egészség - betegség

Tudta, hogy tízből nyolc fogyókúrázónak soha nem sikerül megszabadulnia a felesleges kilóktól?

Egy ázsiai csodanövény segítségével most bárki könnyedén lefogyhat!

Az ördögnyelv-fügekaktusz kivonata, a glükomannán nemrég került a fogyókúrás készítmények középpontjába. Ez a kaktuszból kivont rost több módon is segíti a fogyni vágyókat céljaik elérésében. A klinikai kutatások elsősorban a glükomannán étvágycsökkentő, méregtelenítő és az elfogyasztott tápanyagokból a zsír felszívódását gátló hatását vizsgálták. Több vizsgálat is bizonyítottnak találta ezen kivonat hatékonyságát.

Az ördögnyelv Ázsiban őshonos. A távol-keleti nők ennek a növénynek a segítségével őrizték meg évszázadokon keresztül formás alakjukat. Kiemelkedő hatása, hogy megakadályozza az étkezések kalóriatartalmának feszívódását. A növény rostjai magukba szívják a zsírokat, így azok nem emésztődnek meg. Így olyan, mintha meg sem ettük volna az elfogyasztott ételt. A szervezet arra kényszerül, hogy saját zsírraktáraiból nyerjen energiát még akkor is, ha semmilyen testmozgást nem végeztünk mellette.

Az Ördögnyelvkivonat nagy mennyiségben tartalmazza a glükomannán nevű ördögnyelvkivonatot anélkül, hogy bármi egyéb, kevésbé hatékony hatóanyag csökkentené a kapszulánkénti hatóanyag mennyiségét. A napi adag 1000-1500 mg glükomannánt tartalmaz (500 mg/kapszula).


  • Extra hatóanyag-tartalom.


  • Gátolja a zsírok és a cukor felszívódását.


  • Klinikailag tesztelt fogyasztóhatás.


  • Segíti a méregtelenítést.


  • Javítja a szénhidrát-anyagcserét.


  • OÉTI által notifikált készítmény.

Ha Ön magas hatóanyag-tartalmú, kiváló minőségű ördögnyelvkivonatot keres, akkor jó helyen jár, az Ördögnyelvkivonat az Ön választása!Kapható a patikákban, gyógyszertárakban, bioüzletekben.

Forrás: gyogyszernelkul.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Ráktúlélőnek mondhatja magát Galla Miklós (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Szalmonellával fertőzött fehér csokoládé kerülhetett forgalomba

Géza

Cserépedényben nő, több mint 100 különböző betegség gyógyítására alkalmas!

Mazsi