Image default
Egészség - betegség

Tudta, hogy tízből nyolc fogyókúrázónak soha nem sikerül megszabadulnia a felesleges kilóktól?

Egy ázsiai csodanövény segítségével most bárki könnyedén lefogyhat!

Az ördögnyelv-fügekaktusz kivonata, a glükomannán nemrég került a fogyókúrás készítmények középpontjába. Ez a kaktuszból kivont rost több módon is segíti a fogyni vágyókat céljaik elérésében. A klinikai kutatások elsősorban a glükomannán étvágycsökkentő, méregtelenítő és az elfogyasztott tápanyagokból a zsír felszívódását gátló hatását vizsgálták. Több vizsgálat is bizonyítottnak találta ezen kivonat hatékonyságát.

Az ördögnyelv Ázsiban őshonos. A távol-keleti nők ennek a növénynek a segítségével őrizték meg évszázadokon keresztül formás alakjukat. Kiemelkedő hatása, hogy megakadályozza az étkezések kalóriatartalmának feszívódását. A növény rostjai magukba szívják a zsírokat, így azok nem emésztődnek meg. Így olyan, mintha meg sem ettük volna az elfogyasztott ételt. A szervezet arra kényszerül, hogy saját zsírraktáraiból nyerjen energiát még akkor is, ha semmilyen testmozgást nem végeztünk mellette.

Az Ördögnyelvkivonat nagy mennyiségben tartalmazza a glükomannán nevű ördögnyelvkivonatot anélkül, hogy bármi egyéb, kevésbé hatékony hatóanyag csökkentené a kapszulánkénti hatóanyag mennyiségét. A napi adag 1000-1500 mg glükomannánt tartalmaz (500 mg/kapszula).


  • Extra hatóanyag-tartalom.


  • Gátolja a zsírok és a cukor felszívódását.


  • Klinikailag tesztelt fogyasztóhatás.


  • Segíti a méregtelenítést.


  • Javítja a szénhidrát-anyagcserét.


  • OÉTI által notifikált készítmény.

Ha Ön magas hatóanyag-tartalmú, kiváló minőségű ördögnyelvkivonatot keres, akkor jó helyen jár, az Ördögnyelvkivonat az Ön választása!Kapható a patikákban, gyógyszertárakban, bioüzletekben.

Forrás: gyogyszernelkul.hu

Hasonló hírek

Ez történik a testeddel, ha elhagyod a cukrot!

Mazsi

Hivatalosan is influenzajárvány van az országban

Edit

A lelked gyógyítsd, ne csak a tested! – Íme az egyes betegségek lelki háttere

Mazsi