Hirmagazin.eu
Főoldal » Tudósok bizonyították be a telepátia létezését
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Tudósok bizonyították be a telepátia létezését

A telepátia létezéséről régóta folytatnak vitákat a tudományos élet, és az ezoterikus, spirituális tanok hívei. Nemrég viszont tudományosan is sikerült igazolni, hogy a telepátia létezik.

Tudósok bizonyították be a telepátia létezését

Amerikai és francia tudósok egy tudományos-fantasztikus filmbe illő kísérlet során bizonyították be azt, amit eddig sokan sejtettek: egymástól nagy földrajzi távolságban lévő emberek az agyhullámaik segítségével képesek kommunikálni egymással.A kísérlet egyik alanya Franciaországban, a másik Indiában volt. A kutatás premiernek számít abban a tekintetben, hogy jól dokumentálhatóan, laboratóriumi körülmények között bizonyította az agy-agy közötti kommunikációt.

Az egyik személyre egy vezeték nélküli, internetkapcsolattal rendelkező elektro enkefalográfot (EEG) kötöttek, és az volt a feladata, hogy egy egyszerű üdvözlési formára gondoljon. A gép a rövid kifejezésből egy bináris, 0-ás és 1-es számokkal leírható, bináris kódot alkotott, majd a kódot e-mailen továbbította Indiából Franciaországba. Ez után a francia alany nem invazív agyi ingerléssel komplex fényvillanást érzékelt, és a vevőkészüléken ezek a villanások bináris számsorokként jelentek meg, amiket lefordítottak, és megkapták az Indiából elküldött üdvözlési formát.

A szakemberek ugyanakkor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kísérleti alanyokat semmiképp se befolyásolhassák az érzékszervekkel felfogható ingerek, ezért a szemüket és fülüket is letakarták.

Alvaro Pascual-Leone, a Harvard Egyetem professzora elmondta, arra keresték a választ, hogy két ember között létezhet-e kizárólag az agyműködés alapján létrejött kommunikáció.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Teszt: Melyik pirítóst választanád? Ezt árulja el rólad a kenyered!

Mazsi

Októberben megváltozik az életük. Ez a 3 csillagjegy komolyabb összegekre tesz szert!

Mazsi

Te hogy szorítod ökölbe a kezed? Ezt árulja el rejtett személyiségedről!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------