Főoldal » Tudja, hogy korán meg fog halni, de gyereket akar a magyar politikus!
Bulvár

Tudja, hogy korán meg fog halni, de gyereket akar a magyar politikus!

A na­pok­ban töl­tötte be 43. élet­évét az is­mert po­li­ti­kus, ám még min­dig nem ta­lálta meg élete sze­rel­mét. Rend­kí­vül nyo­masztja, hogy egy­előre esé­lye sincs a csa­lád­ala­pí­tásra.

Rengeteg időt, energiát és pénzt fektet abba, hogy megtalálja az igazit! Schmuck Andor több, mint egy éve szingli, minden vágya, hogy újra párkapcsolatban élhessen. Ráadásul egyéb, megdöbbentő titkokat is elárult!

“Még mindig küzdök, mint malac a jégen” – kezdte viccesen a Ripost-nak a politikus, aki persze nem mindig tud mókásan tekinteni az életére.

Tudja, hogy korán meg fog halni, de gyereket akar a magyar politikus!

“Én saját magamban keresem a hibát, nem másban. Lassan úgy érzem, kiöregszem a randevúkból, de főként a családalapításból” – folytatta Schmuck.

“Szeptember másodikán lettem negyvenhárom éves. Az ünneplés mellett az jutott eszembe, hogy jó eséllyel már nagypapakorú leszek, amikor óvodába megy a gyermekem. Feltéve, ha egyáltalán megtalálom életem párját, akivel családot alapíthatunk.

Ráadásul azt is pontosan tudom: Magyarországon a férfiak átlagéletkora elég alacsony. Ki tudja, fel tudom-e majd nevelni a gyermekemet?

– tette fel a költői kérdést a nyugdíjasok védőszentje…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy gazdag srác adott 5 ezer forintot a koldusnak, erre fel a barátnője kiakadt, de életre szóló leckét kapott

Edit

Rendkívüli pompával búcsúztatták Róma maffiafőnökét (Videó)

info

A legviccesebb esküvői fotók, amikre nem biztos, hogy büszke az ifjú pár

Géza