Hirmagazin.eu
Főoldal » Tudd meg, mi a függőséged a csillagjegyed szerint: Ez az, amiről horoszkópod alapján nem tudsz letenni
Horoszkóp

Tudd meg, mi a függőséged a csillagjegyed szerint: Ez az, amiről horoszkópod alapján nem tudsz letenni

Ez az, amit soha nem tudnál feladni.

Amikor a függőség kerül témába, akkor legtöbben valamilyen káros, addiktív szerről való lemondási képtelenségre gondolunk, holott függővé lehet válni bármi iránt.

Elgondolkodtál már azon, hogy egyes tevékenységek miért vonzanak annyira, pedig körülötted nagyjából senkire nem jellemző hasonló? Nos, a titok lehet, hogy az asztrológiában lapul.

Lássuk, rólad mit árul el a csillagjegyed ebben a témában.

Halak – Elvonulás, meglépés

A legmélyebb Víz jegy, aki időnként szeret elszökni az intenzív empatikus természete elől. Eléggé magának való jegy és nagyra értékeli az egyedüllétet, ugyanakkor nagyon jószívű is egyben. A társas interakciók sokszor kimerítik, ezért szüksége van néha elmenekülni a világ elől.

Vízöntő – Olvasás

Soha nem lustul el az elméje, folyamatosan a tudást szomjazza és szinte olthatatlan a szomja az új információk iránt. Gyakorlatilag bármi képes lekötni a figyelmét, hiszen a világ belső és külső működése ugyanúgy érdekli. Nem kizárt, hogy millió ablak van megnyitva a böngészőjében vagy több könyvet is olvas egyszerre.

Bak – Munka

A fegyelmezettség és a felelősség nagy mestere, aki elkötelezett a feladatai felé. Persze különbség van az erős munkaetika és a munkamánia között, ő pedig tisztában van ezzel. Mindig a tökéletességre törekszik.

Nyilas – Utazás

Állandóan benne van a mehetnék, hiszen imádja a szabadságot és iránytűje mindig egy következő cél felé mutat. Az utazás megadja neki azt az érzetet, hogy nincs lekötve sehová, ugyanakkor filozófiai kalandozásai is kielégítődnek általa. Számára az utazás olyan, mint a levegő.

Skorpió – Szex

Nagyon szenvedélyes, így ez egyáltalán nem meglepő. Szereti felfedezni saját maga sötét oldalát és soha nem restell kísérletezni. Magas libidója miatt folyamatosan készen áll és sok idő a regenerációra sem kell neki. Szinte olvas a partnere gondolataiban.

Mérleg – Telefon

Hogyan cselezte ki a Mérleg a kényes beszélgetéseket, mielőtt nem volt okostelefon? Folyamatosan egyensúlyra és harmóniára törekszik. Azt akarja, hogy a környezetében minden tökéletes legyen. Sokszor menekül a telefonjába a konfrontációk elől.

Szűz – Kávé

A hatékony munkamániás természete miatt szüksége van egy pohár forró kávéra most azonnal. Aztán egy másikra is. Állandóan a feladataira koncentrál és ehhez a megfelelő állóképességet akar fenntartani. Biztosan van egy kávéfőző valahol a közelében.

Oroszlán – Instagram

Az áradozó Oroszlán jól tudja, hol részesülhet a legnagyobb figyelemben, ez pedig nem más manapság, mint a közösségi oldalak, különösen az Instagram, ahol bátran posztolgathat képeket magáról. Ha követik és figyelik, akkor boldog. Kell neki a közönség.

Rák – Rossz kapcsolatok

Az örök hűséges, érzékeny és érzelmes Rák szinte sorozatban vonzza magához az érzelmileg megközelíthetetlen embereket. Empatikus természete miatt hajlamos gyűjteni maga körül a lelkileg sérült személyeket, abban a reményben, hogy jobbá szeretheti őket.

Ikrek – Vásárlás

Imád beszélgetni és öltözködni, ami a kommunikációnak szintén egy fajtája számára. Nagyon szereti felfrissíteni a gardróbját újabb és újabb darabokkal. Ez mondhatni elkerülhetetlen, hiszen egyfolytában igyekszik kifejezni magát a külső megjelenésén keresztül.

Bika – Kaja

A megbízható Bikát elsősorban az érzékein keresztül lehet megfogni. Az anyagi világ minden gyönyörét át akarja élni. Amikor nem működnek jól a dolgok körülötte, akkor egy brownie vagy egy fokhagymás kenyér azonnal jobb kedvre deríti.

Kos – Facebook/Twitter

Impulzív, lobbanékony természetű, akit leginkább a merészségével lehetne jellemezni. Itt aztán kifejezheti magát és mindazt a gondolatot, ami hirtelen az elméjében felbukkant. Szüksége van rá, hogy a személyiségét valahogyan megmutassa másoknak, hezitálás nélkül.

(Tudásfája)

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. december 26., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2016. november 10., csütörtök

Edit

Napi horoszkóp – 2016. július 14., csütörtök

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------