Image default
Egészség - betegség

Tudatánál van Michael Schumacher! – Megérkeztek az első képek a párizsi kórháztól is

Mint megírtuk, a legmodernebb párizsi kórházba szállították hétfőn Michael Schumachert, ahol a Forma-1-legenda, kísérleti őssejtes kezelést kap.

A 2013 végén síbalesetben súlyos agysérülést szenvedett hétszeres világbajnok pilóta állapotáról öt éve szinte semmit nem árul el a család, ezért is nagyon izgalmasak a mostani történések.

A Le Parisien című újság szerint kedden meglátogatta őt volt ferraris csapatfőnöke, Jean Todt is a Hospital Europeen Georges-Pompidou kórházban, és a lapnak egy kórházi dolgozótól is vannak információi.

A francia lap leírja, hogy gyakorlatilag “bunkerré” változott át az egész létesítmény, mióta Schumacher kezelést kap ott. Annyit tudni Todt látogatásáról, hogy 45 percet volt bent nála és hogy találkozott Mick Schumacherrel is.

Közben megérkeztek az első fotók is: a legenda fia, Mick Schumacher és a volt csapatfőnök összeborulva beszélnek a kórház épülete között. Ezek a képek, melyeken a Schumacher-fiú tesbeszéde szomorúságról, összetörtségről árulkodik, nem kecsegtetnek jó hírekkel. Azonban a Le Parisien egy névtelenül nyilatkozó kórházi dolgozótól származó információkat is közzétett, ami azért bizakodásra ad okot:

“Igen, az én osztályomon van. Állíthatom, hogy tudatánál van” – mondta az egykori pilótáról a lap egészségügyi forrása.

Hasonló hírek

Az agyvérzés előtt egy hónappal ezeket a jeleket küldi a tested! Nagyon figyelj!

Mazsi

Nassolás este hat után? Az orvosok megnevezték azt az öt dolgot, amit nyugodtan ehetünk, sőt kell fogyasztanunk akár éjjel is!

Mazsi

Jót tehet a szívnek a csokoládéfogyasztás

info