Hirmagazin.eu
Külföld

Tucatjával veszik őrizetbe a migránsokat

Március eleje óta folyamatosak a razziák Ausztriában. A migránsokat célzó ellenőrzések során 2200 embert világítottak át, és 124 bevándorlót vettek őrizetbe.

Egész Ausztriát sokkolta az a támadás, amelyet egy drogos afgán férfi követett el március elején. A migráns egy orvos házaspárt és a lányukat sebesítette meg életveszélyesen egy késsel. A támadó később azzal magyarázta tettét, hogy nem tetszett neki, hogy a családnak jó kedve van, és hogy nevetgélnek.

A történtek óta országszerte razziákba kezdtek a hatóságok, és elsősorban azokon a főként migránsok lakta helyeken ellenőriznek, amelyek a legproblémásabbnak számítanak.

Március eleje óta 108 ilyen razziát hajtottak végre, minek során 2200 embert világítottak át, 124 migránst pedig őrizetbe vettek, közülük 63-at azonnal kitoloncolási őrizetbe helyeztek. A Kronen Zeitung nevű osztrák lap idézi az osztrák belügyminisztert, aki úgy fogalmazott, hogy az eddigi eredmények önmagukért beszélnek, és a jövőben is konzekvensen folytatni fogják az ellenőrzéseket.

Forrás: Ripost

Fotó: Kronen Zeitung

 

 

Hasonló hírek

Maduro megköszönte Putyinnak az orosz politikai és diplomáciai támogatást

Géza

Az Isz­lám Állam el­ké­pesztő terv­vel küldi ölni em­be­reit Eu­ró­pába

Mazsi

Hatalmas migránsáradatot hoz a Brexit

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------