Hirmagazin.eu
Főoldal » Tübb órás várakozással lehet számolni Románia felé, a határátkelőhelyeken
Belföldi hírek

Tübb órás várakozással lehet számolni Románia felé, a határátkelőhelyeken

A megnövekedett utasforgalom következtében több órára duzzadt a várakozási idő a román viszonylatú közúti határátkelőhelyeken. (2018. 12. 23., v – 00:19, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A csengersimai közúti határátkelőhelyen a várakozási idő kilépő személyforgalomban elérte a négy órát 2018. december 22-én 23 óra 30 perckor. A vállaji átkelőhelyen két órát kell várakozniuk az utasoknak. A rendőrség a határátkelőhelyeket teljes kapacitással, folyamatosan üzemelteti.

Az ünnepeket közvetlenül megelőző hétvégén hosszabb ideig tartó várakozásra kell készülniük a személyautóval külföldre tartó utasoknak. Elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Ellenőrizzék még indulás előtt, hogy úti okmányaik megvannak és érvényesek, valamint gépkocsijuk műszaki állapotát. Vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, élelmiszert és meleg ruhaneműt.

Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Nógrádi György biztos benne, Magyarország jól döntött

Edit

Újabb csoport indult el gyalog az osztrák határ felé

info

Megpróbálják besározni a történelmi megemlékezést

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------