Image default
Külföld

Trump: Khan egy nemzeti szégyen, aki elpusztítja Londont

Sokak fejében a pakisztáni származású Khan a sikeres multikulturalizmus szimbóluma, csakhogy ez a kép erősen kezd szertefoszlani.

Donald Trump azt követően fakadt ki, hogy pénteken kevesebb mint 24 óra leforgása alatt öt támadás történt Londonban, amely során hárman meghaltak, hárman pedig megsebesültek.

Londonnak új polgármesterre van szüksége, amilyen gyorsan csak lehet, Khan egy katasztrófa – ez csak rosszabb lesz – írta az amerikai elnök a több halálos áldozattal járó támadást követően.  Később még keményebben fogalmazott, „Khant nemzeti szégyennek” nevezve, aki elpusztítja az általa irányított várost.

Khan szintén Twitter-oldalán reagált a történtekre, ahol hangzatos mondatokkal próbálta megmagyarázni, hogyan történhetett ilyen az általa a „világ legbiztonságosabb városának” tartott Londonban. „Az erőszakos bűncselekménynek nincs helye városunkban, és semmi sem fontosabb számomra, mint a londoniak biztonsága” – fogalmazott a polgármester, miután három ember meghalt, három pedig megsebesült.

Pénteken öt, egymástól elszeparált támadás történt az Egyesült Királyság fővárosában. Ezek során halálra késeltek egy 18 éves férfit Dél-Londonban, Wandsworthben; nem sokkal később lelőttek egy 19 éves férfit London délkeleti részén, Plumstead-ban, majd egy 30-as éveiben járó férfi is életét vesztette. Khan városában a hivatalos statisztikák szerint tavaly 132 emberölés történt, idén már 56 ilyen esetre került sor.

ma7

Hasonló hírek

500 eurót ad Ausztria minden migránsnak, aki elhagyja az országot!

Mazsi

Időzítő berendezés volt az Egyiptomban lezuhant orosz gépen?

Edit

Trump ellenzi, hogy a CIA informátorokkal kémkedjen Kim Dzsong Un után

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------