Hirmagazin.eu
Főoldal » Trükkök tárháza! Az illegális migránsok mindennel próbálkoznak, azonban nincs az a trükk, amit rendőreink ne ismernének! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Trükkök tárháza! Az illegális migránsok mindennel próbálkoznak, azonban nincs az a trükk, amit rendőreink ne ismernének! Oszd meg!

Az illegális migránsok nem nyugszanak! Több helyszín, több elkövetési módszer, több elfogás, több visszafordítás! (Olvasóink nevében is köszönjük rendőreinknek áldozatos munkájukat! Hirmagazin.eu)

  1. Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére. (2018. 08. 22., sze – 04:05, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság) A Tompa Közúti Határátkelőhelyen a rendőrök 2018. augusztus 22-én 3 órakor egy belépő kamion alvázán egy külföldi férfit találtak. A személy marokkói állampolgárnak vallotta magát.A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őt az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
  2. Egy belépő tehervonat vagonjában megbújva jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra négy illegális migráns. (2018. 08. 21., k – 21:49, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen egy Szerbia irányából belépő tehervonat átkutatása során 2018. augusztus 21-én 21 óra 30 perckor négy külföldit tartóztattak fel a rendőrök. A magukat pakisztáni állampolgárnak valló férfiak a tehervonat nyitott vagonjában megbújva próbáltak meg Magyarországra jutni.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

3. Kamionban bújtak meg! (2018. 08. 21., 14:27 – kedd, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tompánál két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

A Tompa Közúti Határátkelőhelyen – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek jelzése alapján – 2018. augusztus 21-én 13 óra 15 perckor egy Szerbia irányából belépő kamion átvizsgálása során a jármű rakterében két külföldi férfit találtak a rendőrök, akik iráni állampolgárnak vallották magukat.

A migránsok sem személyazonosságuk, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: Hirmagazin.eu, a police.hu nyomán

Hasonló hírek

A gyilkos román orvos elárulta, miért nem bántotta az ikreket

Edit

Halálos baleset történt Szabadegyházán

Géza

Hollandiában fogták el

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------