Hirmagazin.eu
Főoldal » Tragikus és megdöbbentő! Kis híján elgázolta a vakvezetőkutyát a szabálytalan autós, a közlekedésbiztonsági vizsgán
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tragikus és megdöbbentő! Kis híján elgázolta a vakvezetőkutyát a szabálytalan autós, a közlekedésbiztonsági vizsgán

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége tette közzé a felháborító videót, melyen a vakvezető kutyát megkoccantja az elsőbbséget meg nem adó kanyarodó autó, majd segítségnyújtás nélkül elhajt.

Az MVGYOSZ bejegyzését idézve:

Ha Kutyakiképző szemmel nézzük, akkor tudjuk, hogy nem lépéssel indítjuk a kutyát, hanem vezényszóval, és nem a kutya indult el magától, hanem a gazda indította el. Itt is ez történt.

A kutya és vezetője szabályosan, körültekintés és körbe hallgatózás után indult meg, az autós pedig annak ellenére, hogy a gyalogos ráutaló magatartást tanúsítva várakozott illetve megkezdte az átkelést, nem adta meg az elsőbbséget.

A videó részlet a kötelező vizsgafelvételből készült:

https://www.facebook.com/mvgyosz/videos/1919457108110691/

Felháborító!

Vakvezetőkutya Közlekedésbiztonsági vizsgán, melyen vizsgázó és kiképzett kutya szabályosan közlekedett egy autós, nem tisztelve a KRESZ szabályát, sem a gyalogos elsőbbségi jogát kanyarodáskor autójával megütötte a vizsgázó vakvezető kutyát, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A jármű vezetője ellen szabálysértés és közúti veszélyeztetés miatt rendőrségi feljelentést tettünk. Senki nem sérült meg, a kutyusnak sem lett se fizikai, se lelki problémája.

Forrás: MVGYOSZ, zoom.hu

Hasonló hírek

Az előző nap eseményei számokban.

Géza

A barátság szent dolog, kivéve annak a kispesti férfinak, aki piálás után leütötte a 180 ezer forinttal a zsebében mászkáló haverját

Géza

Tetemes mennyiségű dohányárut foglalt le a NAV

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------