Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tragédia: Magyarországra jött nyaralni, belefulladt a Lupa-tóba a kétgyermekes angol apuka

Budakalász – Egy kétgyermekes angol édesapa Magyarországra jött nyaralni egyik barátnőjével, ám alighogy elkezdődött a pihenésük, a férfi belefulladt a Lupa-tóba.

A 40 éves Martin Balson egy zenei fesztivál miatt utazott Magyarországra tavaly augusztus végén egy lány barátjával, a 25 éves Sarah Darvelle-lel. Érkezésük után egy nappal úgy döntöttek, Budakalászra látogatnak a Lupa-tóhoz. A bournemouht-i férfi úszás közben belefulladt a tóba. A nő a partról végignézte a tragédiát – írja a Daily Echo.

„Ott volt a tó másik oldalán egy sárga kajak, azért úszott oda, hogy azt idehozhassa” – mondta Sarah Darvelle, aki hozzátette: bár nem ismerte túl régóta a tóba fulladt Martin Balsont, azt tudta, hogy a férfi jó úszó volt.

„Végig figyeltem őt, miközben úszott. Nem tűnt úgy, mintha szenvedett volna. Aztán meghallottam, ahogy ordít. Segítségért kiáltott” – mesélte a fiatal nő, aki elmondása szerint ezt követően már nem is látta a férfit a vízben.

A parton lévő strandolók visszafogták a fiatal hölgyet, nehogy a férfi után ússzon a vízben. Két vízimentő a férfi segítségére sietett, de nem tudták megmenteni, belefulladt a vízbe.

Miután kihúzták a vízből, a nő állítása szerint csak két óra múlva értesítették őt a rendőrök arról, hogy a férfi meghalt.

A Magyarországon és az Egyesült Királyságban is elvégzett boncolás során kiderült: a férfi egyáltalán nem fogyasztott alkoholt, és reggelizett is, mielőtt úszni ment. Halálát fulladás okozta tavaly augusztus 25-én.

Az angol férfinek kétgyermekes apuka volt.

blikk

Hasonló hírek

Megszólalt egy szemtanú: ezt mondta Lovasi András autóbalesetéről

Géza

Budapesten, egy Erzsébet-téri kábítószer terjesztőt fogtak el a rendőrök (+videó)

Géza

Horror: napokig tartotta fogva és kínozta megzsarolt lakótársait egy fiatal pár Budapesten..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------