Image default
Bulvár

Tragédia! Csatornába dobott újszülött babát talált egy tacskó! Oszd meg!

A magára hagyott babát már a hangyák is megkörnyékezték, amikor rátaláltak, de csodával határos módon sikerült megmenteni.

Charmaine Keevy a tacskóját sétáltatta a dél-afrikai Port Elizabeth-ben, amikor a kutya ugatással jelezte egy csatornanyílásnál, hogy talált valamit. Amikor közelebb ment, megdöbbenve tapasztalta, hogy egy kisbaba sír a csatornafedél alatt.

A nő azonnal leintett egy arra járó autóst, hogy segítséget kérjen. Amikor együttes erővel sikerült félre húzniuk a fedelet, megdöbbenve tapasztalták, hogy valóban egy csupasz újszülött van alattuk. Azonnal mentőt hívtak a kislányhoz, akit kihűléssel és légzési nehézségekkel szállítottak kórházba. Csodával határos módon az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét.

A rendőrség nyomozást indított, és nagy erőkkel kereste akkor a brutális “édesanyát”.

Ez az eset idén április 3-án történt a dél-afrikai Port Elizabeth-ben. Aztán arról nem találtunk semmi hírt, hogy megtalálta-e a rendőrség az anyát, viszont a minap láttunk egy hírt, hogy ugyanott elfogtak egy nőt, aki furcsán viselkedett, így bevitték a kapitányságra, és a DNS-mintavétel után, a laboreredményekben egyezőségat találtak az április baba DNS-ével.

A nő ellen megindították az eljárást.

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Aapcikk: Metro

Hasonló hírek

Dobó Kata boldogan vallotta meg: Ennél szebb születésnapi ajándékot elképzelni sem tudtam!!!

Mazsi

Kipakolt Schumacherről a hajdani nagy vetélytárs

Mazsi

Nyomozás Chris Brown amerikai énekes ellen

info