Hirmagazin.eu
Főoldal » Tragédia Budapesten: lakásuk ablakából esett ki egy kétéves kisfiú
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tragédia Budapesten: lakásuk ablakából esett ki egy kétéves kisfiú

Kizuhant vasárnap délelőtt Pannónia utcai, második emeleti lakásuk ablakából egy kétéves kisfiú. A szemtanú szerint az apja sokkos állapotban rohant utána, a gyereket kórházba szállították.

Egy szemtanú idézte fel a Bors számára, milyen szörnyű baleset történt vasárnap délelőtt a XIII. kerületi Pannónia utcában. Kizuhant második emeleti otthonuk ablakából egy kétéves kisfiú; a tanú először csak a csattanásra figyelt fel, azt hitte, elütöttek valakit.

„Ezután keserves sírást és kiabálást hallottam. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy „ezt nem hiszem el, nem hiszem el”. Azt is hallottam, hogy az apuka azt ordítja a telefonba: „azonnal gyere vissza, a gyerek kiesett az ablakon”.

Ezután a gyerek édesanyja visszarohant a helyszínre, ahol mindketten hangosan kiabáltak elkeseredésükben, míg a pici vigasztalhatatlanul, kegyetlenül sírt. Csak akkor hagyta abba a zokogást, amikor a perceken belül kiérő mentősök elkezdték kezelni őt.

„Ugyan a másodikról esett ki, de szerintem ez jóval magasabban van, mint egy panelház második emelete. A boltok fö­lött van a földszint, és csak utána jön az első és a második emelet. A szülők – érthető módon – rettenetes állapotban voltak” – folytatta a lapnak a neve elhallgatását kérő személy, hozzátéve: a kicsi először a virágokra, majd az utcában parkoló autókra zuhant. Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, de stabil állapotban szállították kórházba.

A helyszínre kiérkeztek a rendőrség munkatársai is, ők kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak nyomozást.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Őrizetbe vették egy magyar kamion sofőrjét Angliában

info

Sokkoló új részletek: három kisgyermeke szeme láttára gyilkolhatta meg K. Dániel a 42 éves kőbányai anyát – videó

Géza

Heroin a hátsó kertben elásva – videók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------