Hirmagazin.eu
Főoldal » Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét

Ba­rát­nő­i­vel szö­kött kor­cso­lyázni a kis­lány a Sajó part­jára. A két gye­rek látta, hogy be­esik a jég alá, de nem szól­tak sen­ki­nek, csak két óra múlva, ami­kor már min­denki Ki­a­rát ke­reste…

Szörnyű órákat él át Szanyi Zsolt, aki vasárnap délután elvesztette kislányát. A Szanyi házaspárnak kora délután tűnt fel, hogy kislányuk, a hétéves Kiara nincs az udvaron. Az édesapa rögtön a keresésére indult, nem tudhatta, hogy lánya sorsa percek alatt pecsételődött meg.

Két órán át hallgattak a gyerekek

Azonnal elrohantam a barátnőihez, de először csak azt hajtogatták, hogy nem tudják, hol van a lányom. Az anyja mellett állt a kislány, amikor rákiabáltam, hogy mondja meg, mi történt. Akkor vallotta be, hogy beszakadt Kiara alatt a Sajó jege

– idézte fel az apa, aki azonnal értesítette a hatóságokat, majd sógoraival őrült keresésbe kezdett. Ekkorra azonban már két óra telt el a baleset óta….

Megtaláltuk a helyet, ahol a lányom alatt beszakadt a jég, de tudtuk, hogy onnan már elsodorta a víz. Mentünk végig a parton és kopogtattuk, hátha meghalljuk, hol lehet

– magyarázta az apa, aki végül már egy 300 fős csapattal, plusz a tűzoltókkal és katasztrófavédőkkel folytatta a kutatást.

Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét
Itt szakadt be a jég Kiara alatt

Ordított kétségbeesésében

Egyfolytában azt hajtogatták, hogy ne menjenek a jégre, mert akkor engem is menteni kell, de én csak ugráltam rajta, és ordítottam, hogy ott van alatta a gyerekem – mondta Zsolt.

Amikor a kislányt megtalálták, az apuka a saját kezében vitte partra a kis testet. A testet, ami a sajószentpéteri hídig sodródott el, odáig, ahol a család évekig élt, és ahol a kislány nagypapája a mai napig lakik.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hétvégi közlekedési prognózis

Géza

Akadályozta, majd meg is rongálta a mentőautót, majd elmenekült a helyszínről

Géza

Végre megvédheti magát, akihez betörnek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------