Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét
Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét
Itt szakadt be a jég Kiara alatt

Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét

Hirdetés

Ba­rát­nő­i­vel szö­kött kor­cso­lyázni a kis­lány a Sajó part­jára. A két gye­rek látta, hogy be­esik a jég alá, de nem szól­tak sen­ki­nek, csak két óra múlva, ami­kor már min­denki Ki­a­rát ke­reste…

Szörnyű órákat él át Szanyi Zsolt, aki vasárnap délután elvesztette kislányát. A Szanyi házaspárnak kora délután tűnt fel, hogy kislányuk, a hétéves Kiara nincs az udvaron. Az édesapa rögtön a keresésére indult, nem tudhatta, hogy lánya sorsa percek alatt pecsételődött meg.

Két órán át hallgattak a gyerekek

Azonnal elrohantam a barátnőihez, de először csak azt hajtogatták, hogy nem tudják, hol van a lányom. Az anyja mellett állt a kislány, amikor rákiabáltam, hogy mondja meg, mi történt. Akkor vallotta be, hogy beszakadt Kiara alatt a Sajó jege

– idézte fel az apa, aki azonnal értesítette a hatóságokat, majd sógoraival őrült keresésbe kezdett. Ekkorra azonban már két óra telt el a baleset óta….

Megtaláltuk a helyet, ahol a lányom alatt beszakadt a jég, de tudtuk, hogy onnan már elsodorta a víz. Mentünk végig a parton és kopogtattuk, hátha meghalljuk, hol lehet

– magyarázta az apa, aki végül már egy 300 fős csapattal, plusz a tűzoltókkal és katasztrófavédőkkel folytatta a kutatást.

Tragédia: apja hozta ki a jég alól lánya holttestét

Itt szakadt be a jég Kiara alatt

Ordított kétségbeesésében

Egyfolytában azt hajtogatták, hogy ne menjenek a jégre, mert akkor engem is menteni kell, de én csak ugráltam rajta, és ordítottam, hogy ott van alatta a gyerekem – mondta Zsolt.

Amikor a kislányt megtalálták, az apuka a saját kezében vitte partra a kis testet. A testet, ami a sajószentpéteri hídig sodródott el, odáig, ahol a család évekig élt, és ahol a kislány nagypapája a mai napig lakik.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...