Főoldal » Tragédia a kórházban: Hirtelen elhunyt a hét hónapos terhes kismama
Külföld

Tragédia a kórházban: Hirtelen elhunyt a hét hónapos terhes kismama

A kis­ma­mát előbb ha­za­küld­ték a kór­ház­ból, ami­kor vi­szont párja vissza­vitte, már nem lá­tott, nem tu­dott be­szélni, és fel­da­gadt az egész teste.

A fiatal kismama, Barbora magas vérnyomása miatt volt bent a lévai kórházban, de a vizsgálatok után hazaküldték. Az állapota viszont romlani kezdett. Édesanyja elmondása szerint a lány már nem látott és beszélni sem tudott, a teste pedig feldagadt. Barátja ekkor újra bevitte a lévai kórházba, hajnalban viszont a lány elhunyt.

A nővér azt mondta a kismama anyjának, hogy miután megmérte a lány vérnyomását, Barbora megfordult, felnyögött és meghalt.

A kórház egy másik forrása viszont arról tájékoztatta a rokonokat, hogy a lányt reggel találták holtan.

Tragédia a kórházban: Hirtelen elhunyta hét hónapos terhes kismama
Illusztráció

Az orvosok szerint a lány aortája elhasadt, így a tragédia elkerülhetetlen volt. Rudolf Hlavács, a kórház igazgatója elmondta, hogy a beteg maximális szintű ellátást kapott, de nem tudták már megmenteni. A boncolási jelentés alapján a kismamának vele született rendellenessége volt az érfalában, és ez okozta a tragédiát.

Döntő szava az eset kivizsgálásában az Egészségügyi gondoskodást felügyelő hivatalnak lesz. Barbora hozzátartozói kérték, hogy alaposan vizsgálják ki a kórházban történteket, számolt be a tvnoviny.sk.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így repül az ember, ha felökleli egy egytonnás bika – VIDEÓ

Mazsi

Szívszorító, másokat mentve zuhant halálba a kétgyermekes édesapa

Mazsi

Obama nem hagyta megbuktatni Aszadot

Edit