Főoldal > Hírek > Tőzsér Dániel Angliába szerződött

Tőzsér Dániel Angliába szerződött

Hirdetés

hirmagazin_2015-08-29_081925

Az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers (QPR) labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a magyar válogatott Tőzsér Dániel.

A futballistát kettő plusz egy évre szerződtette a londoni klub.

A középpályás – aki az előző szezonban az akkor még szintén második ligás Watfordnál szerepelt kölcsönben a Parmától – pénteken átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és a válogatott szünet utáni első bajnokin, szeptember 12-én, a Nottingham ellen mutatkozhat be új csapatában.

“Örülök, hogy az átigazolási időszak vége, és a románok elleni selejtező előtt eldőlt a sorsom, mert a labdarúgó elsősorban akkor tud megfelelően teljesíteni, ha biztonságban érzi magát” – mondta Tőzsér Dániel.

“Türelmes voltam, nem kapkodtam, volt sok érdeklődés, több országból kerestek, de a QPR konkrét és nagyon korrekt ajánlattal állt elő” – tett hozzá.

Ahogy fogalmazott, a Rangers – a Watfordhoz hasonlóan – olyan Championship-csapat, amely nem a klasszikus brit futballt erőlteti, labdabiztos, sok passzos, gólratörő játékra törekszik, és a szakvezetés szerint az ő stílusa beleillik ebbe a koncepcióba.

“Mindenki tisztában van vele, hogy a Queens Parknak az élvonalban a helye, így természetesen a visszajutás a cél. Watfordi játékosként is nagy élmény volt átélni a feljutást, és remélem, hogy a QPR tagjaként is részese lehetek egy ilyen sikernek, mert szeretném magam kipróbálni a Premier Leauge-ben”.

Menedzsere, Filipovics Vladan elárulta: a Parma csődje után megszűnt Tőzsér watfordi kölcsönszerződése, és bár a klubvezetés szerette volna megtartani, nem tudott versenyképes ajánlatot adni.

“A nyáron több lehetőség is adódott, hívták Spanyolországba, jött török ajánlat, de mivel remek teljesítményt nyújtott Angliában, több Championship-együttes szerződtette volna. Daninak fekszik a brit futball, remekül lát a pályán, képes összefogni a csapatot, ráadásul a pontrúgásai miatt nyerőember lehet. Ezeket az erényeket említette a QPR vezérkara is, amikor szerződést kínált” – fogalmazott.

Forrás: metropol; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: