Hirmagazin.eu
Főoldal » Továbbra sem hajlandó egy fedél alatt élni Oszter Sándor a feleségével!
Bulvár

Továbbra sem hajlandó egy fedél alatt élni Oszter Sándor a feleségével!

A botrányok teljesen kikészítik a házaspárt. Továbbra sem szándékoznak összeköltözni…

Failoni Donatella és Oszter Sándor továbbra sem élnek egy fedél alatt. Noha a pár eladta budapesti otthonát, ahol korábban a teleket töltötték, most sem költöztek össze. Az ország két külön pontján laknak. Nemrég robbant a hír, hogy Oszter Sándor ittas vezetéses botránya után most felesége, Failoni Donatella jogosítványát is épp emiatt vették el.

Továbbra sem hajlandó egy fedél alatt élni Oszter Sándor a feleségével!

“Megalázó és nevetséges, hogy napok óta arról szólnak a hírek, hogy ittasan vezettem” – mondta a Lokál-nak bosszúsan a zongoraművész, aki néhány hete Budapesten, az Istenhegyi úton koccant össze egy másik járművel, amelynek sofőrje rendőrt hívott és feljelentést tett.

“Valóban megittam egy pohár bort, de ez nem jelenti azt, hogy ittas lettem volna, szeretném elfelejteni ezt a történetet és a megaláztatást” – tette hozzá Donatella, aki a történtek után egyedül, a Balaton-parton piheni ki a fáradalmakat, míg férje, Oszter Sándor Nógrád megyei vadászkastélyukban lakik.

Továbbra sem hajlandó egy fedél alatt élni Oszter Sándor a feleségével! 1

A színész és felesége korábban is többlaki életet éltek, saját bevallásuk szerint inkább az volt a szokatlan, ha egymás mellett hajthatták álomra a fejüket, ennek ellenére mindig nagy összhang volt kettejük között, sőt ezt tartják a hosszú házasságuk titkának is. A pár néhány héttel ezelőtt eladta budapesti házát, amiről Oszter korábban úgy nyilatkozott, nem szereti a városi forgatagot, éppen ezért nem lakik itt feleségével. A mostani helyzetben pedig úgy döntöttek, továbbra is jobb, ha az ország két külön pontján élnek.

Hasonló hírek

Beyoncé kihagyja a fesztivált!

Edit

A legszebb és legötletesebb szerelmi vallomás :) – VIDEÓ

Edit

Az utolsó fotók: így pózolt Marilyn Monroe 6 héttel a halála előtt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!