Hirmagazin.eu
Főoldal » Továbbra sem csökken a feszültség a nyugat-európai strandokon – videó
Külföld

Továbbra sem csökken a feszültség a nyugat-európai strandokon – videó

Az elmúlt hetekben több fürdőt le kellett zárni Németországban, mert „fiatal férfiak” randalíroztak.

A német sajtó nagy része következetesen „fiatal férfiakról” ír, azt nem teszik hozzá, hogy bevándorlókról van szó. Hasonló problémákkal küzd Svájc, a strandokon dolgozó vízimentők, főleg a hölgyek panaszkodnak arra, hogy zaklatják őket a „fiatal férfiak”.

Ők ki merték mondani, hogy főként bevándorló-hátterű férfiakkal van baj – hangzott el az M1-en.

Sértegettek, köpködtek és fenyegettek – erről egy svájci vízimentőnő beszélt a helyi internetes újságnak. Alexandra Bürgi az észak-svájci Wil város strandján dolgozik, azt mondta: 4 migráns hátterű férfi megtámadta az öltözőjében. Szerinte azért, mert korábban nőként rendre utasította őket. Végül sikerült elmenekülnie és értesítenie a rendőröket.

Nem ez volt az első eset

A svájci vízimentők egyesületének elnöke úgy reagált: nem ez volt az első eset, számtalan panasz érkezik hozzájuk az ország szinte minden pontjáról. Michel Kunz szerint a női vízimentők teljesen ki vannak szolgáltatva a migránsok zaklatásának. Szerinte ugyanis ezek a férfiak egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy egy nőnek is lehet szava, ezért könnyen agresszívvá válnak.

Németországban ez a probléma már évek óta jelen van a strandokon és a fürdőkben. Egyre több helyen alkalmaznak biztonsági őröket, de sokszor rendőri segítségre is szükség van. Néha jönnek olyan csoportok, amelyek szeretnek provokálni vagy keresik a bajt. Nem érdemes velük vitatkozni, inkább hívjuk a rendőrséget – mondta egy kölni úszómester.

A város fürdőszövetségének elnöke korábban arra emlékeztetett: az elmúlt években többször előfordult, hogy verekedés miatt kellett kiutasítani fürdőzőket.

Egy düsseldorfi strandra is riasztották a rendőrséget

Június végén egy düsseldorfi strandra is riasztották a rendőrséget. Egy török férfi került összetűzésbe egy csoport észak-afrikaival. A Junge Freiheit akkori beszámolója szerint az dühítette fel a török férfit, hogy a fiatal afrikaiak átugráltak a strandolókon és a plédeken.

A beszámoló alapján a vita közben az észak-afrikaikhoz egyre többen csatlakoztak. Végül a török férfi mintegy 400 migránssal találta szembe magát. A kiérkező 60 rendőr kimenekítette a négyfős török családot, majd kiürítette a strandot.

Szakértők szerint azonban nem minden esetben értesítik a hatóságokat. Ráadásul a német sajtó általában úgy számol be a migránsok rendbontásáról vagy éppen szexuális támadásairól, hogy „fiatal férfiak okoztak gondot” a fürdőkben – közölte az M1 Híradója.

m1

Hasonló hírek

Bombafenyegetés miatt egyszerre kilenc repülőgépnek kellett kényszerleszállást végrehajtani

Mazsi

Német nyelvterületen is téma a Sargentini jelentés

Géza

Erőszakos, agresszív migránsok áttörték az osztrák határt (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------