Hirmagazin.eu
Főoldal » Továbbra is kínálnak utakat Kenyába az irodák
Gazdaság

Továbbra is kínálnak utakat Kenyába az irodák

2015 04 07 065328
Forrás: MTI | 2015. 04. 07. 06:05:00

A múlt heti terrortámadás ellenére továbbra is kínál utakat a kenyai tengerpartra és szafarikra több utazási iroda – számol be róla a Világgazdaság.
A gazdasági napilap keddi cikke szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium jelenleg már 43 országba, illetve azok egyes térségeibe nem javasolja az utazást. A listán 27 afrikai, 13 ázsiai ország szerepel, ezenkívül Grúzia szakadár területei, Haiti, valamint Koszovó északi része. A fő indokok között többnyire a terrortámadások lehetősége, a kiszámíthatatlan belpolitikai vagy polgárháborús helyzet merül fel.

Kenya is szerepel a listán, ahol múlt csütörtökön a szomáliai al-Shabaab terroristái 147 embert mészároltak le az ország északi határövezetében lévő Garissa Egyetemen. A kenyai tengerpartra és Mombasába sem javasolt utazni, mégis akad több olyan utazási iroda, amely szervez utakat Kenya második legnagyobb városába. A Neckermann ajánlata szerint például a homokos strandon épült szállodában 300 ezer forintért lehet eltölteni hét éjszakát .

Édesanyja karján alszik egy kislány a garissai Vigasztaló Miasszonyunk-templom húsvétvasárnapi miséjén 2015. április 5-én. A kenyai város egyetemét április 2-án megtámadták az al-Shabaab szomáliai iszlamista milícia tagjai és 148 embert, túlnyomó többségükben keresztény diákokat lemészároltak. A templom ellen már intéztek támadást szélsőséges fegyveresek 2012-ben. (MTI/AP/Ben Curtis)

Nagy kockázatot vállal, aki mégis elutazik, hiszen a biztosítási szerződések területi hatálya nem terjed ki az olyan országok vagy térségek területére, amelyek a kockázatviselés első napján vagy az adott országba, illetve területre beutazás napján a külügyi tárca által nem javasolt utazási célországok és térségek között szerepelnek – írta az újság.

Hasonló hírek

Hétfőtől újra irányonként egy-egy sávon járható a Budai alsó rakpart a Döbrentei térnél

info

Nekik állapítható meg 2018-ban korhatár előtti ellátás

Géza

Van lehetőség a további béremelésekre

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!