Hirmagazin.eu
Főoldal » Tovább gyűrűzik Pécsi Ildikóék családi botránya: visszafoglalhatta a budai lakást a kilakoltatott unoka
Bulvár

Tovább gyűrűzik Pécsi Ildikóék családi botránya: visszafoglalhatta a budai lakást a kilakoltatott unoka

Budapest — Magánlaksértés miatt feljelentést fontolgat Pécsi Ildikó (79).

A Kossuth-díjas színművésznő május 7-én lakoltatta ki budai házából az unokáját, ám úgy tűnik, a fiatalember visszafoglalta a lakást. Egy hónapot kapott, hogy elvigye az ingóságait, ám amikor a színésznő megbízottja szerdán szerette volna birtokba venni a házát, nem jutott be az ingatlanba. Az első megdöbbenés után kiderült, lecserélték a zárat, amit a kilakoltatásnál a rendőrök és a végrehajtó jelenlétében lakatos szerelt fel.

– Ildikó szinte mozgásképtelen, a hőséget is nehezen viseli, Lajos bácsit, a férjét ápolja, így engem küldött, hogy nézzek körül – mesélte a színművésznő megbízottja, Zoltán, aki gyakran segít Pécsi ügyes-bajos dolgainak intézésében.

– A művésznő ügyvédjénél volt a kilakoltatásnál felszerelt zár kulcsa, de hiába próbáltam vele kinyitni a bejárati ajtót. Igyekeztem kideríteni, mi történhetett, beszéltem a végrehajtóval, aki megerősítette, jó kulcs van nálam, valami a zárral történhetett…

A budai ház előtt ottjártunkkor is ott parkolt egy motorkerékpár és egy autó /Fotó: Koncz Márton

Zoltán Pécsi Ildikóval és az ügyvédjével egyeztetve másnap zárat cserélt és bejutott, ám meglepve fedezte fel, hogy a lakást újra birtokba vették.

– Amikor a lakatossal visszatértem, a szakember megállapította, hogy régi a zár, pedig a kilakoltatásnál újat szerelnek be, azaz valaki lecserélhette. A művésznő arra kért, készítsek fotókat az ingatlan állapotáról, és meglepődtem: kimosott, száradó alsónadrágot, élelmiszer-maradékot, számítógépet, bokszkesztyűt, mindenféle ruhaneműt találtam, míg a fürdőszobában tisztálkodási szereket és fogkefét. Egyértelmű, lakott a ház – fogalmazott Zoltán, akinek a szomszédok megerősítették, hogy az unoka ismét ott van, a motorja, az autója a ház előtt parkol.

A színésznő megbízottja megdöbbent, amikor a kulcsa nem nyitotta az ajtót /Fotó: Koncz Márton

Zoltán a fiatalemberrel is tudott beszélni, kérdezte, mikor viszi el a holmiját, amire azt a választ kapta, hogy ezt a szülei intézik. Pécsi Ildikó sóhajtva vette tudomásul, hogy a jelek szerint az unokája újra a budai házban él.

– Nekem már nincs erőm ehhez. Lajosom nincs jól, nagyon beteg, nem hagyhatom magára, hiszen magam is alig bírok menni. Teljesen tönkrementünk már! A kilakoltatás előtt hosszú évek hallgatása után háromszor is meglátogatott, hogy maradhasson. Nem engedtem, de ezek szerint ez mit sem számít… – mondta Pécsi Ildikó, hozzátéve: ha képes lesz rá, megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Május 7-én végrehajtó jelenlétében cseréltek zárat /Fotó: Grnák László

Ügyvédje, dr. Magyar György szerint az ingatlan tulajdonosaként a színésznő magánlaksértés miatt tehet magánvádas feljelentést, valamint az önkormányzatnál kérhet birtokvédelmet.

Magyar György ügyvéd jogi lépéseket javasol /Fotó: Isza Ferenc

Pártos Csilla rendezné a kapcsolatot

Kerestük Pártos Csillát, a színésznő egykori menyét, aki kérte: a fiára vonatkozó kérdéseink­kel később hívjuk vissza, de már nem volt elérhető. A májusi kilakoltatáskor úgy nyilatkozott a Blikknek, szeretné, ha sikerülne rendezni a vitás kérdéseket.

– Ahogy eddig, most is, és amíg csak élek, minden erőmmel támogatom a fiamat – mondta a Blikknek Pártos. – Azt gondolom, ha egy család már nem is él együtt, a kapcsolatot meg kell tartani úgy, hogy az mindenki számára jó legyen. Többször tettem erre kísérletet, sajnos nem sikerült. Én ennek ellenére soha nem adom fel, hogy az egykor egymást szerető családtagok megint tudjanak egymás szemébe nézni.

Szeretné rendezni a vitás kérdéseket Pártos Csilla /Fotó: RAS-archívum
blikk

Hasonló hírek

30 milliárdért akarta megvenni egy japán szamuráj Medveczky Ilonát!

Mazsi

Elképesztő történet! Megszólal Bajor Imre eltitkolt szerelme

Mazsi

Már a házuk is eladó, igaz lehet a válásról szóló pletyka

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!