Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Tovább gyűrűzik a botrány, Jolie újabb dologgal vádolja Brad Pittet
Tovább gyűrűzik a botrány, Jolie újabb dologgal vádolja Brad Pittet
Writer-director-producer-actress Angelina Jolie Pitt (L) and actor-producer Brad Pitt arrive for the opening night gala premiere of Universal Pictures' 'By the Sea' during AFI FEST 2015 presented by Audi at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on November 5, 2015. AFP PHOTO / MARK RALSTON / AFP PHOTO / MARK RALSTON

Tovább gyűrűzik a botrány, Jolie újabb dologgal vádolja Brad Pittet

Hirdetés

A sztárpár válását rengeteg vita kíséri, most éppen a gyerektartáson kaptak össze.

Továbbra is bíróság előtt húzódik a két világhírű színész, Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sztárpár még 2005-ben jött össze egy filmforgatáson, 2014-ben házasodtak össze, és 2016-ban indították el a válást. Hat gyereket neveltek, hármat közülük örökbe fogadtak.

Először a gyerekek elhelyezéséért pereskedtek, azt is botrány kísérte. Akkor Angelina Jolie azzal vádolta a volt férjét, hogy előfordult, hogy megverte a gyerekeket, amikor dühös volt valamiért. A bíróság ezt azonban nem látta bizonyítottnak.

Jolie most azért fordult a bírósághoz, mert szerinte Brad Pitt nem fizet tartásdíjat. A színész jogászai viszont azt mondják, hogy 1,3 millió dollárt (360 millió forintot) adott Jolie-nak és a gyerekeknek, hogy vegyenek maguknak egy új házat, és ezt még további 8 millió dollár (2,2 milliárd forint) kölcsönnel is kiegészítette.

A 43 éves Angelina Jolie viszont szerdán már azt állította, hogy mivel ez a pénz csak kölcsön, és semmi köze a gyerektartáshoz, 54 éves exférje tehát nem teljesítette a törvényes kötelezettségeit, csak ködösít – írja a Daily Mail.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/Mark Ralston

Fotó: AFP

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: