Image default
Bulvár

Tovább gyűrűzik a botrány, Jolie újabb dologgal vádolja Brad Pittet

A sztárpár válását rengeteg vita kíséri, most éppen a gyerektartáson kaptak össze.

Továbbra is bíróság előtt húzódik a két világhírű színész, Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sztárpár még 2005-ben jött össze egy filmforgatáson, 2014-ben házasodtak össze, és 2016-ban indították el a válást. Hat gyereket neveltek, hármat közülük örökbe fogadtak.

Először a gyerekek elhelyezéséért pereskedtek, azt is botrány kísérte. Akkor Angelina Jolie azzal vádolta a volt férjét, hogy előfordult, hogy megverte a gyerekeket, amikor dühös volt valamiért. A bíróság ezt azonban nem látta bizonyítottnak.

Jolie most azért fordult a bírósághoz, mert szerinte Brad Pitt nem fizet tartásdíjat. A színész jogászai viszont azt mondják, hogy 1,3 millió dollárt (360 millió forintot) adott Jolie-nak és a gyerekeknek, hogy vegyenek maguknak egy új házat, és ezt még további 8 millió dollár (2,2 milliárd forint) kölcsönnel is kiegészítette.

A 43 éves Angelina Jolie viszont szerdán már azt állította, hogy mivel ez a pénz csak kölcsön, és semmi köze a gyerektartáshoz, 54 éves exférje tehát nem teljesítette a törvényes kötelezettségeit, csak ködösít – írja a Daily Mail.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/Mark Ralston

Fotó: AFP

Hasonló hírek

Exkluzív! – Kasza Tibi: Hamarosan jöhet a baba!

Mazsi

Te csinálnál ilyet? Halott egerekből készít fülbevalót!

Géza

Fogyásával veszít rajongókat Tóth Vera

Mazsi