Hirmagazin.eu
Főoldal » Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg
Bulvár

Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg

Szö­ré­nyi Le­vente szinte min­den­ki­ről le­sújtó vé­le­ménnyel van, aki­vel va­laha dol­go­zott. A lista pedig igen­csak hosszú. A ze­nész­nek semmi sem szent, Koncz Zsu­zsát is sér­te­geti köny­vé­ben.

Szörényi Levente életrajzi műve inkább hangos a botrányoktól, mintsem a zenétől, amiről elvileg szólnia kellene. Évtizedes sérelmeket emleget fel benne a legendás zenész, akinek a jelek szerint egyre kevesebb barátja marad a jövőben.A Kiskegyed rábukkant egy részre melyben Szörényi igazi kiállhatatlan fúriaként jellemzi Koncz Zsuzsát.

Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg
Mindenkinek beszólt könyvében

“Kőbánya, a Törekvés (művelődési ház) és a zenekar helyezte, olyannyira nem volt vonzó ekkortájt, hogy Koncz Zsuzsa szépen cserben is hagyott minket. Játszottunk a Danuvia Művelődési Házban is, kint a Kerepesi útnál.

Ott történt, hogy Zsuzsa egy szám közepén hisztériarohamot kapott, földhöz vágta a mikrofont és elviharzott. Egyszerűen faképnél hagyott minket.

Elvileg röhöghettünk volna, de semmi kedvünk nem volt hozzá… Talán nem hallotta magát jól. A lényeg viszont a cserbenhagyás volt. Már több mint egy éve énekelt már az Illéssel, de az új helyzet büdös lett neki, úgyhogy ment is onnantól kezdve a Metróhoz”- idézte fel nem éppen hízelgő emlékét Koncz Zsuzsáról a zenész.

Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg 1
Ezer év után vádolja cserbenhagyással Szörényi

A Kossuth- Díjas énekesnő nem kívánt reagálni pályatársa szavaira, de az Illés másik alapítója Bródy János megtette helyette.

“Nem érdekel, hogy miket írogatott a könyvében Levente. Olyan rég volt ez az egész, és őszintén megmondom, én már nem is akarok erre emlékezni.

Egy biztos, én a mai napig szeretem Zsuzsit. A mi kapcsolatunkat sosem befolyásolta, hogy a zenekar többi tagjával milyen a viszonya

– mondta a lapnak Bródy.

Forrás: RipostTovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg 2

Hasonló hírek

Hűha, Istenes Bence durván kihúzta a gyufát Csobot Adélnál – Itt a videó róla

Mazsi

Reese Witherspoon bemutatta családja legújabb tagját, az internet pedig elolvadt

Géza

Állítólag ezek Angelina Jolie és Brad Pitt legjobb közös fotói

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------